Horoskop: Kaj morate še postoriti pred skokom v novo leto (glede na znamenje)

 
Zadnji del leta je običajno čas, ko zaključujemo, analiziramo pretekle dogodke. Kaj pa je tisto, kar bi v zadnjem delu leta 2020 morale storiti, da bo skok v 2021 čim lepši in leto čim bolj stabilno. Preverite za svoje znamenje, v katerem ste rojeni.

Spirituelle, 13. 11. 2020
Horoskop: Kaj morate še postoriti pred skokom v novo leto (glede na znamenje) - Foto: Profimedia

OVNICA

Ovnice, vaš čas teče hitreje, zato se težko poglabljate ali preveč analizirate. V zadnjem delu leta bi se morale ustaviti, se vprašati, kam vas vaša pot pelje in bolj globoko razmisliti o vsem, kar je za vas ključnega pomena. Morda boste potrebovale celo kakšen nasvet in ko ga boste dobile, boste presenečene, kako dobro bližnji vedo, kaj bi morale storiti, ve pa jim skozi leto niste želele prisluhniti.

BIKICA

Bikicam veliko pomeni zdrav duh v zdravem telesu. Čeprav ste zelo rade doma, udobno nameščene v toplem okolju, so zadnji meseci v letu čas, ko preprosto morate storiti več za svoje telo. Začnite bolj precizno spremljati svoje prehranjevalne navade, proučite literaturo na tem področju ter se odločno podajte v bolj zdrav življenjski slog, ne glede na hladne dni ki prihajajo.

DVOJČICA

Dvojčice, vedno tako hitro preletite vsako stvar, površno in nezbrano. Zadnji del leta je čas, ko se boste želel v vse kar se vam dogaja bolj intenzivno poglobiti. Tokrat pri proučevanju raznih področij ne boste skakale iz teme na temo, ampak boste želele natančne odgovore na vse v kar se boste podale. Tokrat boste pozorne tudi na vse drobne malenkosti, ki jih običajno z nasmeškom na obrazu spregledate.

RAKICA

Rakice, ki ste najbolj povezane z domom, si boste v zadnjem delu leta vzele čas, temeljito razmislile in se lotile manjše ali celo večje prenove svoje sobe ali stanovanja. Tokrat se boste podale nekoliko izven svojih okvirjev in presenetile z modernim stilom, ki običajno ni v vašem kontekstu. Vse skupaj boste želele dopolniti s kakšnimi majhnimi dekorativnimi malenkostmi, ki bodo skok v novo leto naredile še lepši.

LEVINJA

Levinje boste želele v zadnjem delu leta razčistiti z vsemi slabimi odnosi, ki vas obdajajo in spravljajo v slabo voljo. Svojo energijo in čas se boste odločile namenjati samo tistim, ki vas spoštujejo in vam ne povzročajo raznih dvomov. Prekinitve, ki jih boste udejanjile ne bodo krute in boleče, ampak vam dolgoročno prinašajo razne razbremenitve in to, da ne boste vlagale energije v ljudi, ki si tega ne zaslužijo.

DEVICA

Device se boste v zadnjem delu leta odločile izpustiti svojo precizno in analitično naravnano naravo. Potrudile se boste, da boste pri vsem kar počnete bolj spontane in manj zakomplicirane. Ne bodite presenečene, če se boste ko se ne boste popolnoma držale urnika najprej počutile izgubljene, nato boste nekatere izmed vas ugotovile, da ste bile prej preveč obremenjene s svojimi pravili.

TEHTNICA

Tehtnice hrepenite po čisti energiji, zato si v 2021 nikakor ne želite stopiti z navlako in v neurejenem okolju. V zadnjem delu leta se boste organizirale in naredile posebno akcijo temeljitega čiščenja in pospravljanja. Tokrat se boste lotile tudi tistih stvari, ki jih običajno spregledate. Sijaj, ki ga boste postopoma ustvarile, bo vaša odlična popotnica in razlog za dobro počutje. Lotile se boste tudi steklenih površin.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke boste želele biti v zadnjem delu leta še lepše, zato boste naredile še več, da boste v novem letu zažarele. Podale se boste na dieto, povečale vnos vitaminov ter čas vadbe in se na vse pretege trudile, da bo vaše telo izklesano. Veliko pozornosti boste namenile tudi negi obraza, morda si privoščite kakšno pregrešno drago kremo, ki prinaša dobre rezultate.

STRELKA

Strelke, ki uživate v svojem prikupnem neredu, se boste v zadnjem delu leta odločile, da naredite red v svoji omari z oblačili in čevlji. Da pa ne bo akcija preveč površna, brez pravega učinka, je priporočljivo, da si naredite najprej sistematičen načrt ter se odločite, da se boste oblačil in obutve, ki že nekaj let samevajo v vaši omari znebile. Tudi tistega razvlečenega puloverja, ki ga imate tako zelo rade.

KOZOROGINJA

Kozoroginje, ki venomer hrepenite po uspehu, si boste v zadnjem delu leta vzele čas ter nadgradile svoje računalniško znanje. Zavedati se boste začele, da se kompetence razvijajo celo življenje, ter da je čas, da se srečate tudi s kakšnim bolj zahtevnim računalniškim programom, ki lahko dolgoročno vodi v boljšo pozicijo na področju kariere, kar pa je za ambiciozne kozoroginje najbolj pomembno.

VODNARKA

Vodnarke, v zadnjem delu leta boste želele razširiti svoja obzorja. Privlačilo vas bo branje težje literature, še posebej na področju psihologije in odnosov. Odločile se boste razvozlati določene skrivnosti svoje osebnosti, pri branju vas nihče ne bo smel zmotiti. Nauki in lekcije, ki jih boste osvojile, bodo v naslednjem letu odlično pomagalo k lažji osebni rasti in napredku.

RIBICA

Ribice se boste v zadnjem delu leta odločile, da boste več svojega časa namenile ustvarjanju. Kreativna nota bo neverjetna, zato je pomembno, da v hladnih dneh sledite svojemu navdihu. Na dan boste prinesle platno, čopič ali druge predmete, s katerimi se boste lahko zamotile tudi takrat, ko vam bo najbolj težko. Povečan ustvarjalen navdih bo odlično pomagalo, da uredite svoje zasanjane misli v stabilno celoto.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 12 opozorilnih znakov, da ste zelo blizu izgorelosti

Priporočamo tudi: 5 trikov, s katerimi bo puljenje obrvi manj boleče

Najbolj brano