Elle podarja: Vichy Liftactiv serum 10

Vichy serum Liftactiv 10 slavi prvi rojstni dan v posebnem novoletnem pakiranju, zato je lahko idealno praznično darilo. Na voljo je v pooblaščenih lekarnah.

Promocijsko sporočilo, 3. 12. 2012
Elle podarja: Vichy Liftactiv serum 10

Nagradna igra je zaključena. Srečna nagrajenka je Darja Kolar (Kozje). Čestitamo in prijetno uporabo!

Tudi ena izmed naših bralk ga bo dobila v dar. Vse, kar morate storiti, je, da odgovorite na nagradno vprašanje in nam pravilni odgovor pošljete na naslov elle.si@adriamedia.si najkasneje do četrtka, 6. decembra. Pripišite svoje kontaktne podatke. Pa veliko sreče!

NAGRADNO VPRAŠANJE:

Katera aktivna sestavina rastlinskega izvora proti staranju kože zagotavlja učinkovitost seruma že 10 minut po nanosu prve kapljice?

Inovativna formula Liftactiv seruma daje takojšnji učinek liftinga in prvi učinki so vidni že po 10 minutah, občutno izboljšanje videza kože pa se pokaže v 1 mesecu. Izdelek je primeren tudi za občutljivo kožo, saj je brez parabena,  hipoalergen ter obogatena s termalno vodo Vichy, ki kožo pomirja in krepi. Skrivnost teksture je v oljnati in voskasti vsebini, obogateni s hranilnimi rastlinskimi olji, vključno z oljem mareličnih pešk in karitejevim maslom, ki zagotavlja dolgotrajni občutek udobja in poskrbi za ponovno čvrstost kože.

Serum Liftactiv 10 je prvi serum z močjo pomlajevanja, vse od prve kapljice. 10-odstotna koncentracija ramnoze, aktivne sestavine rastlinskega izvora proti staranju kože, je tako visoka, da je učinkovitost opazna že 10 minut po nanosu prve kapljice. Štiri glavne obrazne gube pa popravi v rekordno kratkem času. Ramnoza, naraven rastlinski sladkor, je kot spojina sposobna ponovno aktivirati celice v usnjici tako, da le-te proizvajajo kolagen in s tem obnavljajo kožo.

Liftactiv serum 10 odlikuje izjemna tekstura, za katero je bilo potrebnih 10 let raziskav, 7 patentov in 180 preizkusov formule.

Najbolj brano