V Slovenijo prihaja tudi TA prestižna modna znamka!

Končnoooooo! Razveselili pa se je bomo že v drugi polovici septembra.

Moda, 11. 9. 2018
V Slovenijo prihaja tudi TA prestižna modna znamka! - Foto: Profimedia

Priljubljena pariška modna hiša Balmain bo od sredine septembra na voljo tudi v Ljubljani. Luksuzno žensko kolekcijo Balmain boste tako od 19. septembra 2018 našli v XYZ Premium Fashion Store.

Vodilna oseba modne hiše Balmain, oblikovalec Olivier Rousteing, je to sezono ženske spremenil v glamurozne bojevnice, pripravljene na boj. Luksuzna modna hiša namreč trdi, da je moda revolucija, in ne evolucija, zato sta drznost in upor nujna za obstoj.

S svojo novo kolekcijo, ki je navdih našla v vojnih oklepih različnih obdobij, tako Balmain slavi samozavest in neustrašnost nove generacije, združene pod imenom #BALMAINARMY.

Pa vendar prihodnost modne hiše ostaja še naprej tesno povezana s preteklostjo. Edinstveni kroji in impresivno okrasni detajli jasno pričajo o tem, da Balmainovi ateljeji še naprej zagotavljajo izrazito visoko stopnjo izdelave, po kateri slovijo že desetletja.
 
Vabljeni v XYZ Premium Fashion Store, kjer vas od 19. septembra 2018 čaka ženska kolekcija Balmain za sezono jesen-zima 2018.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vse influencerke trenutno nosijo to drzno barvo (+ kako jo kombinirati)

Priporočamo tudi: 'Off-shoulders' je OUT, Instagram je tokrat obnorel ta trend!

Najbolj brano