To je najbolje prodajana črna obleka v H&M-ju ta hip, ki vas bo rešila v vsaki modni zagati preostanka tega poletja

Obstajajo osnove, ki vedno delujejo, in ne samo to: rešujejo vaš stilski obstoj. Našli smo enega, ki vas bo rešil v vsaki situaciji.

To je najbolje prodajana črna obleka v H&M-ju ta hip, ki vas bo rešila v vsaki modni zagati preostanka tega poletja - Foto: Profimedia

Kdo si ne želi dolge in preproste črne obleke? To je vedno ena od naših vsestranskih kosov, ne glede na to, ali je zima ali poletje, tovrstni kosi so vedno tisti, ki nam olajšajo vsako modno situacijo.

Črna obleka iz H&M-ja primerna za vsako priložnost in enostavno si jo lahko predstavljamo za v službo z nizkimi sandali in lepo torbico, z visokimi petami za na zmenek ali večerj, brez dvoma pa si jo zamišljamo tudi z nizkimi sandali in velikim cekrajem za nedeljski brunch. Čez ramena si ogrnite še širok suknjič in nadenite šik sončna očala in ste nared za odhod od doma.

Zaklad nizkocenovne trgovine, ki gre naravnost v našo omaro.

Ta obleka ima visok okrogel ovratnik, je cevasta, malce drapirana, če pa smo iskreni, smo najbolj navdušeni nad tem, da je to oblačilo, v katerega smo se zaljubili, v resnici vredno le dvajset evrov.

H&M, cena: 19, 99 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Penelope Cruz na dopustu v Italiji osupljiva v živahnih enodelnih kopalkah

Priporočamo tudi: Od Carle Bruni do Sharon Stone: To poletje najbolj uživajo zvezdnice nad 50 let

Najbolj brano