Od Carle Bruni do Sharon Stone: To poletje najbolj uživajo zvezdnice nad 50 let

Ikonična Carla Bruni je tista, ki poletne počitnice izkorišča v največji možni meri. Po petdesetem letu je videti čudovita v svojem naravnem sijaju.

Od Carle Bruni do Sharon Stone: To poletje najbolj uživajo zvezdnice nad 50 let - Foto: Profimedia

Na palubi jahte, ki se ziblje v turkiznih vodah Formentere, nosi strgane kratke hlače iz džinsa in majico čez črn bikini. Veter ji razmršuje dolge lase, ki ji obrobljajo obraz, ko poljubi svojega zagorelega in sijočega lepotca. Ne, to ni nova lolita, za katero se borijo hollywoodski menedžerji, ali pop zvezda, ki je pri dvajsetih letih na vrhu lestvic. To je nekdanja prva dama Francije Carla Bruni, 54 let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Brunijeva, manekenka in mati dveh otrok, je na križarjenju po Sredozemlju z možem Nicolasom Sarkozyjem. Je zvezdnica, ki letos najbolj uživa na poletnih počitnicah. Je lepa, brezskrbna in stara 50 let. Pozabite na mladenke: leta 2022 se bodo ženske srednjih let bolj zabavale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Na primer 64-letna Sharon Stone, ki v zadnjih tednih ni več zavzemala rdeče preproge, temveč je objavljala senzacionalne fotografije v bikiniju ob bazenu. Tu je še 56-letna Cindy Crawford, ki je na počitnicah na družinskem otoku v Ontariu v Kanadi. Videli smo jo že, kako se s hitrim čolnom vozi po jezeru, bere najnovejšo knjigo Liane Moriarty in je v bikiniju Melisse Odabash videti bolje kot kdajkoli prej. Njena hčerka Kaia Gerber je fotografijo komentirala z vso vnemo: "Čisti ogenj!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Jennifer Lopez se na suhem ni mogla izogniti svojemu poletju ljubezni: zadnjih nekaj tednov je 53-letna mladoporočenka, ki se je z Benom Affleckom odpravila na nekakšno evropsko zmagovalno turnejo, da bi proslavila njuno nepričakovano poroko v Las Vegasu, uživala v romantičnih oblekah in platformah. Po besedah Jennifer Lopez še nikoli nista imela toliko razlogov, da bi si želela začeti novo skupno življenje, kot je dejala ob novici. "Ostani dovolj dolgo in morda boš preživel čas svojega življenja na avtocesti v Las Vegasu ob 12.30 zjutraj v predoru ljubezni," je dodala. Precej eksplicitna izjava, ki dokazuje, da je treba stari rek, da se življenje začne pri 40 letih, še malo nadoknaditi.

Britance zastopa Liz Hurley, ki pri 57 letih še vedno zelo resno jemlje vlogo ambasadorke lastne linije oblačil za letovišča, ustanovljene leta 2005. Nazadnje smo jo videli na njeni jahti na Instagramu v turkiznem bikiniju, ki je razkazoval telo, za katero bi mnoge dvakrat mlajše ženske ubijale. Za zaključek poletja 2022 je vse, kar je potrebno, da Salma Hayek (55), vplivnica kopalk par excellence, deli svoje počitniške fotografije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Čeprav živijo v svetu, ki je vedno cenil mladost, te ženske srednjih let vedo, da niso več najmlajpe, ampak so vstopile v novo (in čudovito) obdobje svobode. Njihove mlajše kolegice so zaposlene z ustvarjanjem kariere, reševanjem burnih razmerij ali vzgojo otrok, osvojile so svoje panoge in njihovi otroci so zapustili gnezdo, zato se lahko sprostijo in odpočijejo. Ni treba posebej poudarjati, da so njihove ogromne jahte, zasebna letala in, v Carlinem primeru, "nepopisna" vadba daleč od navad in običajev vsake ženske. Za povprečno žensko, ki jih opazuje s turističnega sedeža, pa so srečen opomin, da so največji življenjski užitki - pustolovščina, romantika, objava selfieja v bikiniju - brezčasni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako se znebiti podočnjakov v 15 minutah? Poskrbite za zdravo prehrano, kvaliteten spanec in investirajte v dobro kozmetiko

Priporočamo tudi: Ti ženstveni čevlji se vračajo: Najljubšo obutev Parižank nosita J. Lo in Angelina Jolie, kmalu pa tudi vse modne navdušenke

Najbolj brano