Penelope Cruz na dopustu v Italiji osupljiva v živahnih enodelnih kopalkah

Penélope Cruz dokazuje, da so ženske srednjih let res zmagovalke poletja.

Slika 1/1

Profimedia

Skočimo v Portofino, kjer Penélope Cruz v slogu jahtnega kluba ustvarja svoj slog. Španska igralka je med križarjenjem na ladji z imenom "Stay Forever" nosila klasične kopalke z odprtim hrbtom, vendar v izrazitem oranžnem odtenku, ki je dopolnjeval njeno sijočo, s soncem obsijano kožo. Njene poletne kopalke so opevale amalfijske pomaranče in zlate ure špricerjev ter pokazale, da barvno razigrani kosi niso rezervirani le za dvajsetletnice, ki se zabavajo v stilu od plaže do bara.

Preberite tudi: Nova pričeska Penelope Cruz dokazuje, da so dolgi lasje jeseni 2022 ne bodo več v modi? Igralka še ni imela tako kratkih las

Penelope Cruz očarala v poletni živo roza obleki naših sanj. Videti je izjemno!

48-letna Cruzova se je pridružila peščici žensk srednjih let, ki so v letošnji sezoni pokazale mladim, kako se to počne. Tudi 54-letna Carla Bruni je križarila po Sredozemlju v živo rdečih enodelnih kopalkah, ki so bile tako kot Penélopine oranžne kopalke videti odlično s kratkimi hlačami iz džinsa. Tudi 53-letna J.Lo je tik ob obali v Capriju dokazala, da so edini dodatki, ki jih potrebujete za klasičen obalni videz, zlati uhani in sončna očala, ki uokvirjajo obraz. Za Penelope Cruz torej dvojna kljukica.

Sharon Stone, 64 let, Liz Hurley, 57 let, in Salma Hayek, 55 let, so objavile fotografije svojih živahnih bikiniju, vendar se komentarji ne nanašajo na blagovne znamke, ki jih predstavljajo. Prej o notranjem sijaju, ki pride z leti učenja, kako se dobro počutiti v svojem telesu, ne glede na to, ali nosijo drobne dvodelne kopalke ali brisačo, ovito okoli njih. Naj vas Penelope Cruz, ki se v kopalka in Nikejevih natikačih odpravlja na sončno zabavo, spomni, da samozavest prihaja od znotraj.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najboljši prijatelj Meghan Markle razkril, v kakšnem stanju so zakonca Sussex in otroka v resnici

Priporočamo tudi: 8-urna dieta je trenutno najbolj priljubljena na svetu: Lahko jeste vse, vendar le za omejeno obdobje

Najbolj brano