Nova pričeska Penelope Cruz dokazuje, da so dolgi lasje jeseni 2022 ne bodo več v modi? Igralka še ni imela tako kratkih las

Igralka se je na snemanju svojega novega filma (biografski film o Enzu Ferrariju) pojavila s spremenjenim videzom, kar je očitno posledica zahtev scenarija.

Nova pričeska Penelope Cruz dokazuje, da so dolgi lasje jeseni 2022 ne bodo več v modi? Igralka še ni imela tako kratkih las - Foto: Profimedia

Penélope Cruz z dolgim pažem na snemanju filma Ferrari  

Samo zato, ker je Penélope Cruz nazadnje spremenila videz med snemanjem svojega novega filma, biografskega filma o Enzu Ferrariju, ki ga je režiral Michael Mann, to še ne pomeni, da njena nova pričeska nekako ne odraža trendov prihajajoče sezone. Seveda gre lahko tudi za lasuljo, vsekakor pa je bila pričeska, ki jo je igralka nosila na snemanju, dejansko že označena kot ena od tistih, ki bodo v modi jeseni in pozimi 2022/2023. 

Pomembna sprememba

Za vlogo Anne Ferrari, žene modenskega podjetnika in ustanovitelja proizvajalca avtomobilov, ki nosi njegovo ime (film Ferrari bo na sporedu februarja 2023), je Penélope Cruz izbrala paž frizuro, natančneje dolg paž, za katerega je značilen precejšen volumen in dolžina, ki se konča tik nad rameni, sprednji prameni pa so nekoliko krajši, da oblikujejo obraz.

Pričeska, ki na splošno deluje zelo naravno, se razlikuje od tistih, ki jih je španska igralka navajena nositi na rdeči preprogi. Čeprav se je občasno spogledovala tudi z drugimi pričeskami - to pravzaprav ni njen prvi paž -, v zadnjih letih daje prednost pričeskam, ki segajo vsaj do ramen.

Nasvidenje dolgi lasje

Čeprav je izbira tega dolgega paža verjetno posledica scenarija, je vseeno v skladu s smerjo, ki jo narekujejo trendi pričesk naslednje sezone. Strokovnjaki se strinjajo, da se bodo dolgi lasje, ki so prevladovali doslej, opustili v prid udobnejšim in prefinjenim nekoliko krajšim pričeskam. Prav tako so frizerji v glavnem soglasno napovedali umik večplastnih frizur, ki so bile v zadnjem času zelo priljubljene, in vrnitev frizur, ki so, kot je ta pri Penélope Cruz, polnejše, vendar rahlo raztrgane, da ne izgubijo naravnosti. Z drugimi besedami: trend je potrjen. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na francosko manikiro, tu je “mlečna manikira”, ki klasičen videz dvigne na novo raven

Priporočamo tudi: V modo se vračajo poletni sandali, ki smo jih oboževali v otroštvu, a v sodobni obliki

Najbolj brano