Ta obleka Victorie Beckham je vse, kar boste želeli nositi to pomlad

Ležerna in udobna obleka s prostim gibanjem žive barve je obvezen kos te sezone.

Ta obleka Victorie Beckham je vse, kar boste želeli nositi to pomlad - Foto: Profimedia

Zaljubili smo se vijolično obleko Victorie Beckham iz kolekcije za pomlad in poletje 2021, ki je zaradi barve osvetlila trende naslednje sezone. Modni kos, ki veliko pove o popolnosti te kolekcije in o slogovni zrelosti Victorie Beckham, ki je od leta 2008 prehodila dolgo pot in si pridobila verodostojnost in avtoriteto, kakršno bi si le težko predstavljali, da bi lahko nekdanja pevka dosegla. A hitro je postalo jasno, da zelo dobro ve, kaj počne. V tej sezoni nas Victoria, tudi če obstajajo omejitve zaradi pandemije, spet osvaja s svojimi kreacijami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victorijina obleka je dobesedno sanjska plavajoča obleka. Navdihnjena je bila v 70-ih letih in s sproščenim prileganjem vsebuje črne čipkaste detajle v globokem izrezu, ki ustvarjajo kontrast absolutne elegance z enobarvno vijolično tkanino. Lahkotnost, udobje, svoboda. To so ideje, ki jih vsebuje ta obleka, ki opisuje sodobno in dinamično žensko. Gibanje, ki ga poudari silhueta široke obleke, pripomorek sodobni mešanici prilagojenega krojenja in mehkobe obleke, ki telo osvobodi vseh omejitev. Popolno zlitje med DNK znamke, navdihom iz 70-ih in prefinjeno estetiko VB ki je že od nekdaj ljubila kontraste.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

V pomladni kolekciji je Victoria v ospredje ponovno postavila barve, ki jih obožuje. In če vam vijolična obleka ni dovolj ležerna, je oblikovalka ustvarila še ohlapnejšo in še udobnejšo, tokrat v zeleni različici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: V zakulisju: Svoj rojstni dan bom praznovala kar cel teden, če bom tako želela (dnevnik spletne urednice Mance)

Priporočamo tudi: Ta največji trend iz 70-ih bo vodilni pomladni trend, ki ga bomo oboževali

Najbolj brano