Victoria Beckham neprepoznavna v stajlingu, ki ga na njej nikoli ne bi pričakovali

To je videz, ki vas bo spodbudil k telovadbi.

Victoria Beckham neprepoznavna v stajlingu, ki ga na njej nikoli ne bi pričakovali - Foto: profimedia

Victoria Beckham, danes kreativna direktorica svoje istoimenske znamke, predstavlja svoje nove modne pajkice iz leta 2021, rojene v sodelovanju z znamko športnih oblačil Reebok, v popolnoma rdečem stajlinu s fotografije na Instagramu.

Mogoče na nas še vedno vpliva Valentinovo, a smo se vanje že zaljubili. Če vam je všeč ali ne, pajkicam ni videti konca. Torej si zapomnite ta stajling, kajti kdo drug nas bi lahko bolje navdihnil za oprijeta oblačila in selfije po treningu, če ne Victoria Beckham?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Pajkice, ki jih je ustvarila Victoria Beckham v sodelovanju z Reebokom, nimajo šivov in zdi se, da popolnoma objemajo obline modne oblikovalke. V središču pozornosti je sodobna in brezčasna barva, kot dopolnitev stajlinga je nosila  črno kapo s šiltom in ujemajoče se rdeče superge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Posnemanje njenega videza je možno tudi zunaj telovadnice. Pravzaprav, če smo se česa naučili iz tega težkega leta, je to, da je udobno tudi elegantno! Pravzaprav sno zaznali veliko (nepričakovano) vrnitev pajkic s stremeni, bolj drzni trendi pomladi 2021 pa narekujejo nov trend: pajkice, oblečene pod midi krilo. Če se po drugi strani počutite šik v bolj sproščenem stajlingu, bo maksi plašč ali velik jopič u udobnimi supergami popolnoma sprejel to športno-elegantno oblačilo, ki nikoli ne bo izšlo iz mode.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ti puloverji naših dedkov so trenutno najbolj priljubljeni

Priporočamo tudi: Vse zvezdnice si trenutno svoje lase barvajo v to barvo in mi jo obožujemo

Najbolj brano