Kako nositi roza barvo pri 50 in več letih? Posnemajte čudovit videz Sarah Jessice Parker (dovoljen je le en odtenek)

Sarah Jessica Parker je pokazala, kako nosili ta odtenek roza tudi pri 50 in več letih.

Kako nositi roza barvo pri 50 in več letih? Posnemajte čudovit videz Sarah Jessice Parker (dovoljen je le en odtenek) - Foto: Profimedia

Kako nositi roza po vzoru Sarah Jessici Parker in Grece Ghanem: nasveti in obleke, ki jih lahko posnemate ženske, starejše od 50 let (ne da bi se odrekli slogu "večne deklice").

Empire State Building je bil obarvan v ikonični modri odtenek Tiffany, Sarah Jessica Parker pa se je za to priložnost namesto tega odločila za obleko v roza odtenkih. Zelo dobro poznamo moč te barve: sladka in romantična, ima tudi posebnost, da se počutimo dekliško in mladostno, tudi če smo upihnili že 50 svečk.

Kot vemo, slog ne pozna starosti, ravno nasprotno. Z leti dodobra spoznamo svoj slog, dobimo bogate izkušnje oblačenja, vključno z zvijači in napakami, ki se jim je treba izogibati, ki nam omogočajo, da smo drzni, ko je prava priložnost. Znana igralka, ki smo jo pred kratkim na malih zaslonih videli v seriji Just like that, zelo dobro pozna stilske skrivnosti in jih tukaj zgledno udejanja. Lekcija je naslednja: "če se odpravljate na dogodek, ki zagotovo vključuje uporabo določene barve, lahko oblečete odtenek, ki vam najbolj ustreza". V primeru Sarah Jessice Parker je to bledo roza.

To je poseben roza odtenek, nežen, ne intenziven in ne tako bled, da bi se zdel "nude". Tu je bila uporabljena kot osnova, ki je postala konkreten nasvet, kako kombinirati roza: s črno in sivo strogo v svetleči izvedbi po zaslugi tila z mikro kristali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Kako nositi roza po vzoru Grece Ghanem

Še ena dama, starejša od 50, ki zna s svojimi uličnimi stajlingi pokazati slogovne nasvete, je influencerka Grece Ghanem: pred kratkim je objavila popolnoma roza stajling, ki se igra z različnimi odtenki roza: tukaj je krep roza spremljala živahna fuksija na čevljih in šminki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Za konec še najbolj drzna barvna kombinacija: Grece je izbrala par roza kavbojk, turkizno modro jakno in dodatke iz usnja (pisemska torbica in rokavice).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Spiranje las, čiščenje tal in 6 drugih neobičajnih načinov za ponovno uporabo vode, v kateri ste kuhali testenine: Rezultati vas bodo navdušili!

Priporočamo tudi: Vsaka ženska bi morala jesti ta semena, ko dopolni 50 let: Upočasnijo staranje kože in kosti

Najbolj brano