10 parov kratkih hlač iz džinsa, ki so popolni za letošnje poletje

Letos poleti si želimo, da bi denim kratke hlače z visokim pasom in rahlo obrabljene nosili z ravnimi sandali ali parom superg, kot učijo zvezdnice.

10 parov kratkih hlač iz džinsa, ki so popolni za letošnje poletje - Foto: Profimedia

Denim kratke hlače so od nekdaj naša velika poletna ljubezen. Vrnila se je sezona kratkih hlač iz džinsa, ki jih bomo nosili kot zvezdnice s sandali in supergami. Da je poletje narejeno za kratke hlače, je dobro znano, saj so del tiste estetske domišljije, ki je tesno povezana s sončnimi dnevi in ​​počitnicami na plaži.

Čeprav kratke hlače pogosto veljajo za najstniške kose, se v resnici - če jih kombiniramo na pravi način - lahko spremenijo v veljavno alternativo minici ali klasičnim kavbojkam. Neobremenjen in brezskrben odnos bi moral biti uravnotežen le glede na priložnost, morda z elegantnim cvetličnim topom  ali s preveliko svileno srajco z vzorcem. Tudi izbira čevljev v tem primeru je temeljnega pomena. In ker so kratke hlače - v imenu in kroju - ultra kratke hlače, je bolje, da raje obujete ravne čevlje, kot so sandali ali superge, ali nizke pete.

Če obupno iščete pravi model zase, ne skrbite: izbira je vedno širša in pestrejša. Naš nasvet? Osredotočite se na visok pas in rahlo široke hlačnice, dva detajla oblikovanja, ki zelo pripomoreta k vitki postavi. In če vam je všeč obrobljen rob, vedite, da se popolnoma ujemate z najnovejšimi trendi za pomlad in poletje 2021.

In zdaj naj se nakupovanje začne!

1.

GRLFRND, cena: 160 evrov

2.

AGOLDE, cena: 199.70 evrov

3.

Citizens of Humanity, cena: 211.80 evrov

4.

& Other Stories, cena: 59 evrov

5.

& Other Stories, cena: 59 evrov

6.

& Other Stories, cena: 59 evrov

7.

Mango, cena: 25, 99 evrov

8.

Mango, cena: 19, 99 evrov

9.

Zara, cena: 19, 95 evrov

10.

Zara, cena: 19, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To poletje bomo bele hlače nosili kot Rosie Huntington-Whiteley

Priporočamo tudi: Blake Lively nosila najbolj trendne sandale tega poletja in obleko iz Manga

Najbolj brano