Blake Lively nosila najbolj trendne sandale tega poletja in obleko iz Manga

Blake Lively so opazili, da se je s svojimi otroki sprehajala v New Yorku v športnih sandalih in obleki iz Manga.

Blake Lively nosila najbolj trendne sandale tega poletja in obleko iz Manga - Foto: Profimedia

Vsakič, ko se pokaže sonce, si zaželimo dopusta in plaže. Da bi ublažili željo, da se odrečemo vsemu in se uležemo na visečo mrežo na Karibih, lahko preprosto oblečemo poletna oblačila in uživamo v poletni vročini na našem balkonu. To je že prvi korak k sprostitvi. Tudi v ZDA je vreme sončno in zvezdnice so gležnjarje že zamenjale za odprte sandale.

Blake Lively, nesporna modna ikona, je sprejela sandale, o katerih bi zlahka razpravljali. Nosila je gumijaste sandale kot iz našega otroštva, letos pa so priljubljeni predvsem v usnjeni različici. Ravne sandale v ribiškem slogu so bolj modne kot kdaj koli prej in Blake Lively je trend očitno prepoznala. Da bi nekoliko posodobila rjave sandale, se je igralka odločila za zelo dolgo boemsko obleko znamke Mango, združeno z dolgim ​​jopičem in torbo Louis Vuitton z originalnim monogramom. Odločno pomladen videz, idealen za opravke v mestu.

Mango, cena: 119, 99 evrov

Trendni sandali sezone

Kot vsako poletje si tudi letos postavljamo isto vprašanje: "Katere sandale kupiti letos?". V tej sezoni vsekakor izstopa nekaj modelov. V prvi vrsti sandali iz vrvi, ki dajejo zelo pristen in starinski občutek. Obstajajo tudi usnjene različice, ki so neverjetno praktične, ne da bi spremenili naš videz. Končno pa bodo tisti, ki sanjajo o malo več elegance, prišli na svoj račun s sandali z nizko peto.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, kako to poletje modno in elegantno kombinirati bermuda hlače pri 50. letih

Priporočamo tudi: Julianne Moore klasične čevlje, ki jih obožujejo ženske vseh starosti, kombinirala s kavbojkami

Najbolj brano