Volvo vam podarja uspešnico "Tiha voda" švedske pisateljice Vivece Sten

Na svoji spletni strani Volvo Slovenija do konca avgusta v petih delih objavlja kriminalni roman Tiha voda, pod katerega se je podpisala priznana švedska pisateljica Viveca Sten.

Promocijsko sporočilo, 19. 8. 2016
Volvo vam podarja uspešnico "Tiha voda" švedske pisateljice Vivece Sten

Umirjen a razburljiv

Umirjenost je ena od glavnih značilnosti znamke Volvo. A Volvo skrbi tudi za razburljivost. Podobno kot vožnja s švedskimi avtomobili na poseben način požene kri po žilah, tudi kriminalni roman Tiha voda (Still Waters) priznane švedske pisateljice Vivece Sten skrbi za dramaturško napetost, ki kot magnet vabi k branju naslednje strani. Napeto kriminalko lahko najdete in jo seveda prebirate na spletni strani Volvo Slovenija.

Vsak teden napeto branje

Pri Volvo Slovenija so prišli na zanimivo idejo in ponudili napeto poletno branje. Na svoji spletni strani bodo namreč do konca avgusta v petih delih objavili kriminalni roman Tiha voda, pod katerega se je podpisala priznana švedska pisateljica Viveca Sten. Že življenjska zgodba avtorice, ki je bila pred pisateljsko kariero uspešna odvetnica, je zadosten razlog za branje. Sama zgodba, ki ponuja dramaturško odlično zasnovano in izjemno napeto branje, pa je dokaz, da je tudi življenje na zakotnem švedskem otočku lahko izjemno razburljivo, nepredvidljivo in intrigantno.

Roman bo v mesecu avgustu na voljo na spletnem naslovu poletje.volvocars.si. Da bo napetost še nekoliko večja, bo vsak teden objavljen novi paket poglavij.

Švedska je tudi skupni imenovalec globalnih uspešnic, ki so jih spisali športni asi, kot so Björn Borg, Ingemar Stenmark in Stefan Edberg, pa tudi številni oblikovalci, umetniki in podjetniki. Tudi njihove zgodbe lahko najdete na istem spletnem naslovu.

Najbolj brano