V modo se vračajo kavbojke s tem detajlom, ki smo jih oboževali pred več kot 10 leti

16. 6. 2023

Katie Holmes nosila popoln Chanelov videz, ki vključuje najbolj iskane "mom jeans" tega poletja ... Poleg tega vas bo igralkin uhan prepričal, da si omislite prav takšnega! Njen videz si oglejte v fotogaleriji.

1 / 3
Profimedia

Katie Holmes, ena od nespornih muz uličnega sloga, je znova dokazala, zakaj velja ne le za eno od najbolje oblečenih žensk v New Yorku, temveč tudi za univerzalno in vsestransko ustvarjalko trendov. Katie Holmes je namreč sposobna ustvariti odlične modne trenutke na rdeči preprogi, predvsem pa nas navdihuje s svojim uličnim videzom. Zdi se, kot da zvezdnica in njena stilistka, mlada in nadarjena Brie Welch, ne znata le brati modnih brvi, temveč jih znata tudi prenesti na ulični slog na laskav, udoben in, kot kaže, lahkoten način.

Najnovejši dokaz o moči njene čarobne paličice, ki vsak estetski trend naredi nosljiv in udoben, smo dobili, ko je Katie bila častna gostja na večerni zabavi, ki jo je francoska znamka Chanel pripravila za filmski festival Tribeca, ki te dni polni New York z zvezdami. Njen videz si oglejte na naslednjih fotografijah.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tabata: Vadba, ki bo vaše telo pred poletjem izklesala v samo 4 minutah na dan

Priporočamo tudi: Varno na sonce: Sestavine, ki se jim morate izogibati v kozmetiki pred sončenjem

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk