Charlene Monaška v pudrasto rožnati obleki za zelo posebno in ganljivo priložnost

10. 6. 2024
Charlene Monaška v pudrasto rožnati obleki za zelo posebno in ganljivo priložnost (foto: Profimedia)
Profimedia

Charlene, ki je bila videti osupljivo v pudrasto rožnati obleki, je obiskala starše v porodnišnici v kneževini.

Obisk, ki je mlade starše močno zaznamoval. Monaška princesa Charlene je obiskala porodni oddelek bolnišnice princese Grace. Žena kneza Alberta je ponovila to tradicijo, ki jo spoštuje vsako leto. Je namreč podpredsednica monaškega Rdečega križa. Na sporedu? Srečanje s starši, pogovor in topla izmenjava mnenj.

Mati dvojčkov Jacquesa in Gabrielle, oblečena v čudovito bledo rožnat kostim Ralpha Laurena, je bila nasmejana in pozorna. Ta kraj ji je zelo pri srcu, saj je tu namreč decembra 2014 rodila svoja otroka. 

Monaška Charlene na obisku pri mladih starših

Na Instagramu je princesa razkrila pogled v zakulisje teh srečanj. Videti je, kako klepeta z materami, pozira z novorojenčki in se pogovarja z osebjem bolnišnice, ki s ponosom sprejema ženo Alberta II.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Monaška Charlene je o rojstvu svojih dvojčkov spregovorila za Nice-Matin. "Počutim se srečno, olajšano, ponosno in zelo vznemirjeno. Vedno sem sanjala o tem, da si bom ustvarila svojo družino. To je trajalo dolgo, a danes sem blagoslovljena (...) Vedno mi je bilo všeč francosko ime Jacques, ki je pogosto tudi v Južni Afriki (Charlenina domovina). Kar zadeva Gabriello, mi je samo prišlo na misel. Ni zelo znano, vendar se je princu in meni zdelo očarljivo."

Skrivnosti para o rojstvu dvojčkov

Princ Albert je dejal, da ni želel vedeti spola svojih dveh bodočih otrok, preden sta se rodila. "Nisem želel biti obveščen (...) Princesa zagotovo ve, vendar se igra. Ohranja skrivnost, kot sem jo prosil." Monaški princ je šele na dan njunega rojstva izvedel, da je ponovno oče dečka in deklice. Zdaj sta njuna malčka stara 10 let in princ Jacques se pripravlja, da bo prevzel vodenje države od svojega očeta.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katere dišave so primerne za poletne mesece: Z napačnimi lahko ustvarite kontra učinek!

Priporočamo tudi: Izpoved: To je vadba, s katero ostajam fit tudi v času menopavze (2. del)

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave