Severina navdušila v spektakularnih petah z najbolj šik detajlom tega poletja

9. 6. 2024
Severina navdušila v spektakularnih petah z najbolj šik detajlom tega poletja (foto: Instagram)
Instagram

Severina je na svojem uradnem profilu na Instagramu objavila podrobnosti lepe pobude, v kateri bosta z znano hrvaško oblikovalko Matijo Vuico podarili obleko maturantki. 

"Z mojo Matijo Vuico se pogovarjava o tem, da so okoli naju vedno tiste pridne, skromne punce, bodoče maturantke, ki so si zaslužile zablesteti na maturantskem plesu, pa si ne morejo privoščiti prve posebne obleke. Ta obleka je pomembna, ker v njej zaključuje obdobje njenega življenja, šolanja in začenja se novo, negotovo in vznemirljivo... Želimo malo pomagati pri tem iskanju, saj je nekako naša dolžnost osrečiti kakšno čudovito mlado bitje. Javite se, dekleta, označite sebe ali prijateljico, za katero veste, da si še ni kupila maturantske obleke in si je morda niti ne more privoščiti," je zapisala Severina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Tista, ki jo bo osvojila, bo blestela v zares čudoviti obleki, okrašeni z drobnimi kristalčki in bleščečimi cvetličnimi našitki v različnih barvah.  everina je obleko pokazala v fotogaleriji na Instagramu, med poziranjem z njo pa je obula tudi fantastične petke.

Gre za model s svilenimi trakci znamke Magda Butrym. Svetlo modre pete s peto 8,5 centimetra krasita dva svilena cvetova. Rožica na zadnji strani je fiksna, tista na prstih pa ne in se po želji in potrebi lahko odstrani. 

Fotografije: IG

Preberite še: Z njimi raje ne zanetite prepira: To so 3 nebesna znamenja, ki se najraje prepirajo

Priporočamo tudi: 10 značilnosti, ki jih ima po mnenju moškega vrhunska ženska: Ženstvenost je pomembna, a ta lastnost ni vse

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan