Pravkar je izšla in je že v naši košarici nova ultra minimalistična pletena obleka iz Zare

Le nekaj ur po predstavitvi je bila ta midi obleka s kovinskim sijajem iz Zare razprodana v vseh velikostih. Je to naključje? Nikakor ne, saj je to novi viralni kos sezone znamke.

Pravkar je izšla in je že v naši košarici nova ultra minimalistična pletena obleka iz Zare - Foto: Profimedia

Število iskanj pletenih oblek v Googlu se je po izidu Zarinega novega viralnega modela močno povečalo in to se nam sploh ne zdi čudno. Pletene obleke so bile, so in bodo eden ključnih kosov, ki jih morate imeti v svoji omari ne glede na letni čas, saj so čudovite, videti so odlično, poleg tega pa so tako nosljive, da bodo rešile vsako stilsko krizo.

Zato in ker je to, kar se je zgodilo s tem novim modelom blagovne znamke, prava norišnica, je bilo obvezno govoriti o tem novem kosu, ki je nekaj ur po predstavitvi razprodal vse velikosti. Da, od S do L. Brez izjeme.

Govorimo o midi obleki iz kovinske pletene preje (detajl, ki nam je všeč) s stoječim ovratnikom v stilu perkinsa, kratkimi rokavi in razširjenim robom z razporkom. Nadvse eleganten bež kos, ki je idealen za nošenje v vseh situacijah, bodisi na dan 'šopinga', ko si želite največjega udobja, bodisi za udeležbo na pomembnem sestanku v kombinaciji z dobrimi škornji z visoko peto.

Zara, cena: 25, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Napitek za lase, ki vaše lase globinsko nahrani: Revolucionarna metoda za svilnato gladke lase s samo enim izdelkom

Priporočamo tudi: Salma Hayek fantastična v popolni obleki za postavo peščene ure

Najbolj brano