Kourtney Kardashian je zaročena! Poglejte si vse najlepše stajlinge, ki jih nosi na zmenkih s Travisom

Kourtney Kardashian navdušuje z modnimi izbirami za zmenek.

Kourtney Kardashian je zaročena! Poglejte si vse najlepše stajlinge, ki jih nosi na zmenkih s Travisom - Foto: Profimedia

Kourtney Kardashian je zaročena! S partnerjem, bobnarjem Travisom Barkerjem sta po dolgoletnem prijateljstvu pred malo manj kot enim letom pričela romantično zvezo, ki pa je nista skrivala pred radovednim občinstvom. Kourtney je veselo novico o zaroki delila na Instagramu, prekrasnemu prizoru ob morju pa je dopisala forever - za vedno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)


Prvič je bil par opažen na večerji leta 2019, takrat pa sta trdila, da gre samo za prijateljstvo. Zvezo sta potrdila v začetku letošnjega leta, njuna ljubezen in naklonjenost pa od takrat ne ostaja neopažena. Travis je Kourtney zaprosil ob morju v kalifornijskem Montecitu, čudovito naravo pa je dopolnjeval bujni aranžma z rdečimi vrtnicami in svečami.

Preberite tudi: Starinski moški modni kos, ki ga to jesen obožujemo ženske

Kourtney na zmenkih združuje eleganco in izzivalnost

V času njunega razmerja sta se Kourtney in Travis redno pojavljala v javnosti, največkrat na prestižnih zmenkih v hotelih in restavracijah. Kourtney je brez izjeme poskrbela za dovršene modne videze, ki navdihujejo.

Med njenimi najljubšimi kosi so visoki škornji s peto. Črni škornji s platformo, ki se oprijemajo meč so njen izbran kos za dopolnitev videzev s krajšimi krili in oblekami.

Kourtney pogosto eksperimentira s črnino in modnim slogom, ki spominja na punk-rock estetiko. Kljub temu, da najraje med seboj kombinira krajše kose pa jih zaključi z dolgim plaščem do tal, kar drzne kose nekoliko umiri.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tukaj so 4 modne znamke za vse, ki ste se naveličali Zare

Priporočamo tudi: Iva Krajnc Bagola navdušila v čudovitem stajlingu

Najbolj brano