Tukaj so 4 modne znamke za vse, ki ste se naveličali Zare

Za tiste čase, ko v svoji omari želite več trendnih kosov.

Tukaj so 4 modne znamke za vse, ki ste se naveličali Zare - Foto: Profimedia

Preprosto povedano, Zara ima vse. Ima vse od nabora vsakodnevnih osnov, elegantnih prazničnih možnosti in cenovno dostopnih najbolj priljubljenih trendov z modnih pist. Glede na to je smiselno, da se za vse vrste potreb obrnete na španskega prodajalca (ali druge blagovne znamke, kot je Zara).

Verjetno je, da upate, da boste v omaro dodali kaj posebnega, ne da bi izpraznili denarnico, se boste verjetno obrnili na nakupovanje pri velikih prodajalcih hitre mode, kot sta Zara ali H&M. Če pa želite razširiti obseg nakupovanja ali kupiti v trgovinah, ki so bolj osredotočene na trajnost, obstaja veliko blagovnih znamk, ki ponujajo podobno elegantna in cenovno ugodna oblačila. In ko enkrat pogledate te, boste ugotovili, da jih je vredno dodati na vaš seznam.

Ni mogoče zanikati, da je Zara postala vse na enem mestu za vse vrste ljubiteljev mode, tako minimalistov kot maksimalistov. Seveda, če boste kdaj želeli svoji garderobi dati trendovsko posodobitev in v mešanico vnesti novo ali dve blagovni znamki, je vredno razmisliti o številnih trgovinah, kot je Zara. Od pisarniško odobrene in minimalistično oboževane znamke COS in druge španske blagovne znamke Mango do bolj trendovskih znamk, kot je & Other Stories, vam bodo te blagovne znamke dale vse, kar potrebujete, da svojo omaro napolnite z različnimi slogi.

1. & Other Stories

& Other Stories ima kose, v katerih boste želeli živeti ob vseh urah dneva. Oblikovano v ateljejih v Parizu, Los Angelesu in Stockholmu, & Other Stories ponuja vse od prijetnih pletenih jopic in kul hlač do trendovskih kavbojk in ženstvenih oblek. Ta znamka je popolna za takrat, ko iščete igrive kose za vsakodnevne priložnosti.

& Other Stories, cena: 179 evrov

& Other Stories, cena: 79 evrov

2. Mango

Morda ste se prvič srečali z Mangom na Instagramu in se pomikali po profilu svoje najljubše modne vplivnice. Tako kot Zara je tudi španska blagovna znamka znana po svojem elegantnem prevzemu glavnih trendov. Poleg tega je paleta kosov enako dobra in po pregledu pnudbe bo Mango v hipu postal ena izmed vaših zanimivosti za trenutne trende. 

Mango, cena: 69, 99 evrov

Mango, cena: 99, 99 evrov

3. COS

Če ste minimalist, bi morala biti COS ena najboljših blagovnih znamk na vašem seznamu. S kosi za oblikovanje naprej v različnih nevtralnih odtenkih bodo vsestranski kosi COS zagotovili veliko nošenja v vaši garderobi. Popolno ravnovesje modernega in funkcionalnega, COS ponuja klasične oblike, dolgotrajen dizajn in trajnostne kose.

COS, cena: 69 evrov

COS, cena: 89 evrov

4. Everlane

Everlane, ki hitro postane omara za vse ljubitelje mode, se ponaša z visoko kakovostnimi etičnimi izdelki. Ne ozira se na trende, ampak se ponaša s kosi, ki jih lahko nosimo več desetletij, je Everlane znan po svojih trajnostno izdelanih italijanskih čevljih, preprostih puloverjih iz kašmira in dobro oblikovanih kavbojkah.

Everlane, cena: 86 evrov

Everlane, cena: 132 evrov

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poslovite se od svetlih kavbojk, modne revije napovedujejo ta trend

Priporočamo tudi: Poslovite se od svetlih kavbojk, modne revije napovedujejo ta trend

Najbolj brano