Letizia Ortiz navdušila v hlačah, ki vsaki ženski podaljšajo noge: Popolne so za elegantne stajlinge za ženkse nad 40 let

10. 3. 2022

To ni naključje. Španska kraljica Letizia s svojim slogom izraža podporo Ukrajini v trenutnih vojnih razmerah. S stajlingom, sestavljenem iz srajce, ki jo je očitno navdihnila ukrajinska folklora, je izrazila podporo Ukrajini. Njen stajling si oglejte v fotogaleriji.

1 / 4
Profimedia

Fotografija je vedno vredna tisoč besed. Čeprav je kralj Felipe VI. 27. februarja na večerji svetovnega kongresa mobilne telefonije (MWC) obsodil rusko invazijo na Ukrajino, je Letizia svojo podporo želela izraziti z veliko bolj subtilno gesto. Kraljica se je udeležila 10. podelitve štipendij za socialne projekte fundacije Mutua, ki pomaga in priznava pobude neprofitnih organizacij, in pokazala, kar smo si pogosto predstavljali: slogi, ki jih nosi, imajo (ob določenih priložnostih) skrita sporočila.Čeprav se je tokrat zdelo, da gre bolj kot za skrito sporočilo za "kričeče" sporočilo. Skratka, šlo je za izjavo o nameri. Kraljica Letizia se je dogodka udeležila v klasičnem črnem suknjiču, ki se je na prvi pogled zdel kot klasična obleka, a ko je vstopila v dvorano, je brez oklevanja pozirala pred fotoaparatom brez suknjiča in pokazala ključni kos obleke: ukrajinsko folklorno srajco, ki jo je nosila prvič in za katero smo prepričani, da ni naključje. Njen videz si oglejte na nasladnjih fotografijah.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je trik, ki skrbi za mladosten videz zvezdnice Jennifer Aniston

Priporočamo tudi: Detox voda dela čudeže: Štirje odlični recepti, ki vam bodo pomagali na poti do ravnega trebuha