Kim Kardashian šokirala javnost v bizarnem usnjenem stajlingu. Videti je popolnoma neprepoznavna

Kim Kardashian odeta v usnje od glave do pet, dobesedno! Prepričajte se sami.

Kim Kardashian šokirala javnost v bizarnem usnjenem stajlingu. Videti je popolnoma neprepoznavna - Foto: Profimedia

Kim Kardashian trenutno obožuje take hlače - bodite med prvimi je v New York prispela v videzu, ki se je navdihoval po videzu "Donda" njenega moža in popolnoma zakrival njen obraz z usnjeno masko.

Na teden mode v New Yorku je Kim Kardashian minuli vikend prišla v bizarnem usnjenem stajlingu. Kim je imela obraz popolnoma pokrit z usnjeno masko za obraz, ki je pokrivala celotno glavo, tako da se je ujemala s preostalo črno obleko kot iz Matrice, ki je bila sestavljena iz usnjenega plašča, usnjenih hlač in škornjev z visoko peto ter svetlečo se torbico "Hourglass" Balenciaga.

Zdi se, da je resničnostna zvezda prišla v mesto ravno ob dogodku Met Gala 2021, ki naj bi se končno zgodil danes, 13. septembra, v znamenitem Metropolitanskem muzeju umetnosti. Kim je prispela skupaj s svojo starejšo sestro Kourtney Kardashian (42) in njenim fantom Travisom Barkerjem (45). 


 

Njen videz nas je spomnil na jesensko/zimsko (2020) kolekcijo Richarda Quinna, kjer se je čutila ista energija popolnoma prekritih obrazov z maskami. Takrat je oblikovalec na modno pisto manekenke in manekene poslal z različnimi maskami, od kristalškov in čipke do usnja in železnih špic, ki so jim pokrile celoten obraz.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je nakupovalni trik, ki ga mora poznati vsaka ženska po 50. letu

Priporočamo tudi: Megan Fox s tem kompletom za jesen napoveduje vrnitev žameta

Najbolj brano