Megan Fox s tem kompletom za jesen napoveduje vrnitev žameta

Ta podcenjena tkanina se jeseni vrača v številnih različicah.

Megan Fox s tem kompletom za jesen napoveduje vrnitev žameta - Foto: Profimedia

Megan Fox je vrhunec neobremenjenega, razburljivega in spogledljivega sloga. Igralka, ki hodi z glasbenikom Machine Gun Kelly, modne meje nenehno premika z rizičnim - občasno kontroverznim videzom. Zdaj je zvezda svojo značilno zapeljivo estetiko vnesla tudi v jesenske komplete. Megan Fox je nosila ujemajoč se žameten komplet Danielle Guizio in fotografijo videza delila na svojem Instagramu. Zrcalni selfi je bil posnet med njenim bivanjem v Airbnb-ju in oboževalci se niso mogli nasititi njenega videza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Na fotografijah je pozirala, medtem ko se je naslanjala na mizo v temno zelenem krilu in kratkem suknjiču. Oba kosa sta narejena iz žameta - nepričakovane tkanine za ujemajoče se komplete. Izbira materiala pa je takoj naredila ta videz primeren za jesen. Stajling je dopolnila s črnim modrčkom in črnimi sandali s peto in tankimi trakovi.

Skozi vse leto 2021 so se znane osebnosti odločile, da bodo med počitnicami, na večerjah ali na rdečih preprogah nosile ujemajoče se komplete. Lahka in brezskrbna kombinacija je osvojila vsakogar in najnovejši videz Megan Fox dokazuje, da trend ostaja tudi jeseni. Glede na njen status ikone sloga boste v tej sezoni verjetno videli tudi druge zvezdnice, ki bodo poskusile podoben videz.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Lily Collins (Emily in Paris) se je poročila, poglejte njeno čudovito čipkasto obleko

Priporočamo tudi: Izbrali smo 10 najlepših jesenskih plaščev, ki sledijo jesenskim barvnim trendom

Najbolj brano