Jennifer Lopez v Portofinu nosila najbolj trendno obleko tega poletja in dokazala, da je primerna za vse starosti

J.Lo je belo obleko nosila s svojo verižico "BEN".

Jennifer Lopez v Portofinu nosila najbolj trendno obleko tega poletja  in dokazala, da je primerna za vse starosti - Foto: Profimedia

Jennifer Lopez je vikend preživela v italijanskem Portofinu, posedala na jahti in se sprehodila po slikovitem italijanskem mestu v najbolj trendni poletni obleki. Pevka je belo midi obleko z izrezi znamke Cult Gaia kombinirala s sončnimi očali Gucci, japonkami Havaianas in torbico Dolce & Gabbana. Okrog njenega vratu je visela ogrlica "Ben", ki jo je nosila ves čas svojega potovanja, v poklon svoji veliki ljubezni Benu Afflecuk, ki je z njo dopustoval.

Lopez in Affleck sta zadnji teden preživela v Evropi, potem ko sta začela dopust na francoski riveri, kjer sta praznovala njen 52. rojstni dan. Jennifer je celo objavila fotografijo, na kateri se poljubljata, in tako zapečatila njuno ljubezen.

Skoraj tri mesece po obuditvi njune ljubezni, "je razmerje J.Lo in Bena resno," poročajo ameriški časopisi. "Imata noro kemijo. Oba sta zelo strastna in sta noro zaljubljena, tako kot sta bila nekoč. Tokrat pa oba res čutita, da je to to."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Margot Robbie razkrila modni trik s krilom, ki ga bomo to jesen videli povsod

Priporočamo tudi: Namig tedna: Kako doma skrčiti prevelike kavbojke?

Najbolj brano