Cindy Crawford nosila enako obleko kot Amal Clooney, a jo kombinirala popolnoma drugače. Poglejte, kako

Kateri stil vam je bolj všeč?

Cindy Crawford nosila enako obleko kot Amal Clooney, a jo kombinirala popolnoma drugače. Poglejte, kako - Foto: Profimedia

Z gotovostjo lahko rečemo, da so satenaste obleke z naramnicami že nekaj let ene izmed najbolj priljubljenih poletnih oblek. Od klasičnih minimalističnih, ki so jih v 90-ih nosili supermodeli in zvezdniki na rdečih preprogah, do novih in bolj elegantnih različic, ki jih nosijo mednarodne zvezde uličnega sloga, se je klasična svilena ali satenasta obleka izkazala za bolj vsestransko kot si morda mislite.

Prejšnji teden smo pisali o modri svileni obleki Amal Clooney, ki nas je navdihnila, da tudi mi svojo zapakiramo za na morje. Obleko je nosila zelo minimalistično, brez dodatkov ali nakita, izstopali so le zlati sandali.

Več o njenem večeru z možem Georgem Clooneyjem si lahko preberete tukaj.

Tokrat pa smo v enaki modri svileni obleki opazili tudi Cindy Crawford, ki jo je nosila na popolnoma drugačen način. Nasprotno od Amal se je Cindy odločila kar za precej dodatkov, ki so stajling kljub elegantni obleki prevesili v bolj boemski stil.

Cindy je svojo obleko kombinirala z bež semiš jakno in ujemajočo se torbo, sivim šalom in dolgo verižico z obeskom ter se odločila za kamelje semiš sandale s trakovi, ki dodajo piko na i boemskemu stilu.

Obe ženski dokazujeta, da je elegantna svilena obleka osnoven kos garderobe ženske pri vseh letih in z vsakim stilom, saj je enostavno obleko, kot je ta, mogoče kombinirati prav z vsem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako nositi svileno obleko z naramnicami po 40. letu. Napoveduje Kate Moss

Priporočamo tudi: To jesen se vrača največji trend iz 80-ih! Poglejte, kako ga bomo nosili

Najbolj brano