Kako nositi svileno obleko z naramnicami po 40. letu. Napoveduje Kate Moss

Kate ve, kako se obleči za poletje v mestu.

Kako nositi svileno obleko z naramnicami po 40. letu. Napoveduje Kate Moss - Foto: Profimedia

Kraljica svilene obleke z ozkimi naramnicami Kate Moss se pred kratkim udeležila zabave pri prijatelju DJ Fat Tonyju Mayfair, oblečena v manekenkin najpomembnejši večerni videz: črna obleka s tanikimi naramnicami z natikači znamke Saint Laurent, ki kukajo izpod svilene obleke, in črna prosojna bluza s kratkimi rokavi.

Elegantna in klasična Kate se je dogodka udeležila v brezčasnih večernih oblačilih. Opazili smmo celo detajl na njeni bluzi, ki bi se sicer pokazal v enostavni pentlji, Kate pa je vrvici ob ovratniku nonšalantno zavezala, da sta ji viseli po delolteju, kar je stajlingu dodalo boemski pridih.

Romanca Kate Moss s svileno obleko je bila dobro dokumentirana; od prosojne obleke iz leta 1993, ki jo je nosila na zabavi agencije Elite, do njenih neštetih pojavov v oblekah Alexander McQueen in John Galliano, katerih varljivo preprost videz zanika izdelavo, ki stoji za njimi. Kate vedno ustvari videz brez napora, ki nikoli ni dolgočasen, tudi v svoji predvidljivosti je Katein trajni slog tisto, zaradi česar je prava ikona.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zvezdnice to poletje prisegajo na to barvo torbic

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez je nosila prelepo lahkotno obleko

Najbolj brano