Zvezdnice to poletje prisegajo na to barvo torbic

Bele torbice so trenutno najbolj zaželen modni dodatek.

Zvezdnice to poletje prisegajo na to barvo torbic - Foto: Profimedia

Klasična črna in rjava bosta vedno najbolj brezčasna - in praktična - odtenka torbic, neokrnjene bele torbe pa so v porastu. Po pisanih torbicah leta 2020 zvezdnice prisegajo na dodatke, ki ne vzbujajo toliko pozornosti.

Za belo torbico je potrebna neustrašna dama. Tako kot pri nošenju svetlih kavbojk lahko tudi pri beli torbici pride do madežev: vzdrževanje je zapleteno in rok uporabnosti je neizogibno krajši (razen če pokličite strokovnjaka, da popravi vaše dragoceno blago.) Toda nekatere prednosti odtehtajo slabosti. Bele torbe lahko povzdvignejo vsako obleko in videzu ponudijo privlačen, sodoben element.

Hailey Bieber prisega na pisane torbice Bottega Veneta, vendar se je v zadnjem času navdušila nad trendom bele torbe. Torbica Le 5 à 7 Hobo Saint Laurent jo je spremljala na nedavnem potovanju v Vegas.

Bleščeča bela naramna torba Cleo iz belega brušenega usnja je bila izjemno priljubljena med vplivnicami, vključno s Kendall Jenner in EmRata. Cleo je podobna sodobnemu modelu Re-Nylon znamke Prada.

Rihannina ugledna zbirka torbic vsebuje kultne bele torbe: v njenem arzenalu sta torbica Bottega Veneta in Prada x Adidas. Slednja je zelo iskan slog iz leta 2019, v katerem je bila izdana športna prenova kultne Pradine kegljaške torbe.

Kolekcija dodatkov Rosie Huntington-Whiteley obsega več belih torb - večina jih je znamke Bottega Veneta.

Na bolj strukturiranem koncu lestvice belih torbic je Irina Shayk nosila kričeče belo torbico Birkin znamke Hermès, medtem ko sta Rosalía in Beyoncé v poletne garderobe pozdravili trdno Telfarovo nakupovalno torbo - drugače znano kot "Bushwick Birkin".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: V modo se vračajo osovraženi čevlji, ki si jih upajo nositi le najpogumnejši

Priporočamo tudi: V zakulisju: Teden v Parizu (dnevnik spletne urednice Mance)

Najbolj brano