Amal Clooney čudovita v klasični svileni obleki. Želeli jo boste posnemati

Amal Clooney se redko pojavlja v javnosti, a tokrat nas je s svojim videzom navdušila.

Amal Clooney čudovita v klasični svileni obleki. Želeli jo boste posnemati - Foto: Profimedia

V Hollywoodu je veliko modnih parov, ki jih preprosto prepoznamo po priimkih: Beckhamova, Wadesova in ​​Clooneyjeva. Nekatere zvezde več kot z veseljem delijo svoje dnevne videze (na primer Gabrielle Union in Dwyane Wade), druge pa, kot sta Amal in George Clooney, raje diskretno pristopajo k svojim slogom. Ko pa se pojavijo v javnosti, lahko računate, da bodo vanje usmerjene vse oči. Med redkim (fotografiranim) izletom je bila Amal oblečena v modro svileno obleko. Z možem je bila na večerji pri jezeru Como v Italiji, kjer ima par družinski dom. Minilo je dve leti, odkar so se zadnjič vrnili na to območje (zaradi pandemije) in Amal je poudarila, da je spakirala svoje najboljše počitniške obleke.

Zakončev odhod iz restavracije Il Gatto Nero so ujeli paparaci. Amal je nosila osupljivo temno modro midi svileno obleko. Obleka je bila vsestranska izbira za večerjo, saj je bila videti udobna in elegantna. Kot ljubitelji tega sloga vemo, da je preprosto svileno obleko z naramnicami mogoče nositi za različne priložnosti, zraven pa se podajo vse vrste obutve - od pet in sandal do preprostih superg. Klasično obleko iz 90-ih lahko nosite tudi brez dodatkov, kot je dokazala Amal, in je še vedno videti neverjetno.

Drsna obleka je navsezadnje nujna in priročna, kadar želite izgledati najbolje, vendar se ne želite preveč truditi. Odvetnica za človekove pravice in zvezdnica uličnega sloga šteje ta slog kot del svojih obveznih kosov garderobe, zato si ga zabeležite in dodajte tudi v svojo omaro.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Na te ključne kose prisega model Kaia Gerber (+kje kupiti)

Priporočamo tudi: To je najbolj trenden model topov tega poletja, ki pristaja vsaki ženski

Najbolj brano