To je najbolj trenden model topov tega poletja, ki pristaja vsaki ženski

To je poletje oživitve "halter" topov.

To je najbolj trenden model topov tega poletja, ki pristaja vsaki ženski - Foto: Instagram

Po dolgem letu omejenega družabnega življenja se včasih oblačenje zdi nekoliko zastrašujoče. Ne veste, kaj obleči na zmenek? V bar? Večerjo? Plažo? Se spomnite teh? Z vrnitvijo nočnega in aktivnega življenja boste zagotovo potrebovali nekaj čudovitega. In če se odrezani topi zdijo preveč razkrivajoči in niste povsem pripravljeni skočiti naravnost v tesno mini obleko, razmislite o nečem nekoliko bolj subtilnem, a hkrati primernem za nočno življenje. Morda "halter" top oziroma top, ki se ovije okoli vratu?

Rejina Pyo pomlad in poletje 2021

Za razliko od odrezanega topa je silhueta halter topa videti bolj elegantna, pa tudi laskava. Z rezom, ki odkriva ramena, zgornji del seveda ni izredno skromen, gre pa za ravnotežje; oblačilo pokriva dekolte, zato se zdi, da se vse izenači.

Chanel resort 2021

Ko gre za halter top, lahko izbirate med nekaj slogi. Obstajajo sproščeni in bolj zaprti modeli, zelo igrivi pa so tisti, ki se zadaj na vratu zavežejo z dvema vrvicama. Poleg tega lahko zgornji del oblečete s katerim koli najljubšim spodnjim delom, pa naj bodo to kratke hlače, vintidž kavbojke ali mini krilo.

MSGM resort 2022

Če še vedno niste prepričani, si oglejte vodilne modele z modnih revij in predstavitev poletnih kolekcij.

Altuzarra pomlad in poletje 2021

Missoni pomlad in poletje 2021

Fotografije: Instagram/@greceghanem

Preberite še: To so hlače, ki so zamenjale klasični bež model, in zvezdnice jih obožujejo

Priporočamo tudi: Katie Holmes nosila popoln stajling klasičnih kosov za prosti čas

Najbolj brano