To so hlače, ki so zamenjale klasični bež model, in zvezdnice jih obožujejo

To je trenutno najbolj trendna kombinacija, ki jo nosijo vse zvezdnice.

To so hlače, ki so zamenjale klasični bež model, in zvezdnice jih obožujejo - Foto: Profimedia

V zadnjih nekaj mesecih je nova modna formula klasičnih kosov preplavila  Instagram. Kendall Jenner je začela s trendomi, ko so jo opazili, da je nosila klasične bež hlače z visokim pasom in belo klasično srajco. Kmalu se je klubu pridružila Rosie Huntington-Whiteley, ki ji je tesno sledila Elsa Hosk, ki sta tako kot Kendall pod srajco oblekli še belo majico. Vse, kar so storile te tri komponente, je govorilo o poletni potrebi po eleganci in praktičnosti, toda zdaj so povsod, kaj sledi?

Po besedah ​​Gigi Hadid je čas, da se izognemo peščenim hlačam za še bolj temno rjave in široke hlače. Dodajte jopič, za spodnji del pa prepustite domišljiji svojo pot.

Kaia Gerber je še ena ljubiteljica videza "blazerja in rjavih hlač". Manekenko so opazili, ko je nosila čokoladno rjave hlače s širokimi hlačnicami in usnjen črn suknjič ter rjavo-bele mokasine.

Če želite zadeti enake proporce, poiščite rjave hlače, ki niso preveč tesne in na splošno izgledajo precej ohlapno. Suknjič izberite po želji, dodajte nekaj zlatega nakita, lase pa spnite v nizko figo. Oblačenje se nikoli ni zdelo tako enostavno, kajne?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsi čudoviti stajlingi, ki jih je Hailey Bieber nosila v Parizu

Priporočamo tudi: To bo gotovo ena izmed najbolj priljubljenih manikir tega poletja

Najbolj brano