Katie Holmes nosila popoln stajling klasičnih kosov za prosti čas

4. 7. 2021
Katie Holmes nosila popoln stajling klasičnih kosov za prosti čas (foto: Profimedia)
Profimedia

Katie Holmes nosila poletno klasiko osnovnih kosov.

Katie Holmes ve, kako prepoznati klasičen kos. Igralka ima smisel za izbiranje zaželenih dizajnerskih kosov - Khaite modrčkov iz kašmirja, prešiti natikači Bottega Veneta - preden postanejo viralno trendi. Njene najnovejše najdbe? Osnove poletja v odtenkih "Grand Canyon sončnega zahoda", rjavo-oranžnega hibrida, ki se zadnje čase pogosteje pojavlja na družabnih omrežjih in na ulicah. Prav v taki barvi so jo opazili na Manhattnu.

Nosila je midi rebrasto obleko z debelimi naramnicami znamke Vince in usnjeno torbico znamke Hunting Season. V kombinaciji z rjavimi sončnimi in parom trajnostnih superg Re / Done je bil videz kot nalašč za priložnostni izlet s prijatelji.

V zadnjem mesecu je igralka pogosto nosila svojo torbico Hunting Season in zlahka je razbrati, zakaj. Zaradi usnja nevtralne barve in oblike z dolgim ročem je vsestranska izbira, primerna za vsakodnevne opravke ali uživanje na sprehodu s prijatelji.

Enostavnost njenega videza nam je zelo všeč. Čeprav je Katie v zadnjem mesecu večkrat nosila kose cenovno ugodne znamke Mango, je znamka Vince prav tako dostopna. Njena rebrasta obleka se trenutno prodaja za 205 evrov, kar je odlična novica za vse, ki želijo posnemati njen lahkotni slog.

Vince, cena: 205 evrov

Hunting Season, cena: 684 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Na take kopalke letos prisega Kim Kardashian

Priporočamo tudi: Kako kombinirati kavbojke in preprosto belo majico kot Victoria Beckham