To so SEKSI STVARI, ki jih on noro želi od vas! (in jih nikoli ne bi sami uganili)

Obstaja določeno obnašanje v postelji, ki ga moški pričakujejo od žensk, a pripravite se na tole: tega za nič na svetu ne bodo priznali svoji partnerici.

Lifestyle, 21. 9. 2018
To so SEKSI STVARI, ki jih on noro želi od vas! (in jih nikoli ne bi sami uganili) - Foto: Profimedia

Medtem ko se moški sicer pogosto hvalijo s svojimi seksualnimi pustolovščinami, bodo, za razliko od nas, redko razkrivali kakršnekoli podrobnosti.

Še bolj zanimivo pa je, kako hitro se jim ustnice zalepijo, ko morajo izdaviti kakršnekoli smernice za boljši seks svoji partnerici, ki se želi posebej potruditi zanj. Tu so skrivnosti, ki nam jih je kljub temu uspelo spraviti iz njih ...

1 Želi si punco, ki se zna vzburiti sama

Še pred nedavnim je veljalo, da ženske za razliko od moških potrebujemo precej več časa, da doživimo orgazem. Zdaj je ta mit ovržen, saj po približno enakem številu minut intenzivnega vzburjanja dosežemo vrhunec, pa vendarle: kje so potem vsi simultani orgazmi?

Dejstvo je, da se ženske moramo za to, da pridemo tja v enakem času kot moški, malce potruditi same. In takšne imajo fantje še posebno radi. Saj ne, da so leni, le dobro se jim zdi, da vedo, da se lahko vselej zanesejo na nas. Ja, kako lepo!

Nekatere ženske namreč še vedno mislijo, da mora moški vse narediti sam. Jih vzburiti in še pripraviti do orgazma. Ne bo šlo: pomagalo bo vsaj, da se boste vzburili sami (pa tudi za konec je dobro imeti rezervni načrt), torej potegnite na dan tisti žgečkljivi filmček, ki si ga zavrtite, kadar se muckarite.

Vam pomaga, da fantazirate in mislite na drugega? Hm. Strokovnjaki zatrjujejo, da to ni nič slabega, mi pa vam prepovedujemo, da mu to kdajkoli razkrijete! 

2 Želi si, da bi bil seks zabaven

"Boys just wanna have fun!" Ne, to ne pomeni, da se morata v postelji igrati z igralno konzolo ali pa se žogati, namigujemo na to, da se bo strast prebudila prej, če bo med rjuhami vladala popolna sproščenost. Tudi če se slučajno kaj zalomi, no, še posebno takrat.

Še več: če z glavo po nesreči udarite v omaro (in se pri tem ne poškodujete) lahko naredita iz tega pravo interno šalo. Lahko pa se gresta nespametne stave, pri katerih bo tisti, ki izgubi, moral narediti nekaj hecnega.

Ste kdaj pomislili, da bi poizkusili narediti šov iz poloma, kako mu z usti natikate kondom, pa vam ne uspe? Nič hudega, če mu korenjak od smeha pade dol – tudi to se zgodi!

3 Želi si, da ste konkretna

Odkod nam ženskam to, da v postelji ne znamo povedati naravnost, kaj hočemo? Je to res? Kaj pravite? Hm. Verjetno nam je malo ostalo tudi od tistega, kar so nas že mame učile: "Pššššt, to se pa ne spodobi."

No, pustimo zdaj mame: svoje delo so opravile več kot odlično, a zdaj pride na vrsto nekaj drugega: govorite mu nespodobne stvari in to naravnost! Si želite, da bi vas z usti popeljal v nebesa, a on ne kaže, da bere misli? Ah, noben moški jih ne bere, zato pa imajo dobro razvita ušesa. Recite mu: "Hočem, da mi jo poližeš, da se mi bo zmešalo."

Ali pa, če iz katerega koli razloga ne želite, da se spravi nate oralno: "Pusti to, hočem ga čutiti takoj zdaj!" Enostavno, kajne? In veste, kaj je najbolj noro? Moški so čudoviti: naredijo točno tisto, kar jim rečete, in še srečni so zaradi tega.

4 Želi si vas gledati

Kaj bi se zgodilo, če bi moškim prepovedali, da pasejo oči na golih ženskah? Zgodila bi se jim največja katastrofa v življenju! Prijatelja, producenta, ki mu največ na svetu pomeni glasba, smo po ogledu filma It is all gone Pete Tong vprašali, kaj bi raje preživel: to da bi ostal brez sluha (in ne bi mogel več delati in slišati glasbe) ali da bi postal slep. Odgovoril nam je dobesedno takole, ne, kar ustrelil je:

"Stokrat raje sem gluh, kot pa da nikoli več ne bi mogel videti pred seboj gole ženske."

Moški so vizualna bitja, lahko rečemo še enkrat, čeprav ne odkrijemo prav nobene tople vode. Pokrivanje z rjuho do vratu, seks v popolni temi, močno nasprotovanje pogledu v ogledalu, prevelika sramežljivost, ko gre za dotikanje pred njim ... ne, to moški res težko prebolijo. Osrečite ga vsaj s temle: naj vas gleda v seksi perilu – več kot to je le še sladka smetana z rdečimi jagodami na njegovi najljubši torti.

5 Želi si, da ste poredna

Kot da ne bi vedela, si zdajle mislite, kajne? No, ne pozabite; tudi če ste v svoji najgloblji biti zelo zelo poredna, se morda pred svojim fantom vseeno malce zadržujete in igrate na karte sramežljivke, ker nočete, da bi izgubil predstavo o svoji pridni punci ali pa – še huje – da bi mislil, da ste slučajno ena od tistih ... To je popolnoma nepotrebno!

Zelo bo navdušen, ko vas bo videl, da ste z njim popolnoma brez zavor. Saj veste, da se vam je dobesedno strgalo z njim! Sam vas česa zelo porednega morda nikoli ne bo prosil, ker se boji, da bi vas s tem užalil.

Kako napisati slovarček za porednico? Recimo, da radi seksate in mu to tudi pokažete, posebno ta del, kako radi seksate z njim. V tem manevrskem prostoru je potem dovoljeno vse. Nič naj vas ne bo sram, močneje ga stisnite za ritko, ko mu prihaja: pokažite mu (in povejte), da imate rada trde stvari v rokah.

Miha razlaga: "Punca mi je zadnjič predlagala, da greva v trgovino s seksualnimi pripomočki. Čeprav sva tam kupila le kondome z okusom, ne bom poza­bil njenega nagajivega obnašanja ob tem dogodku." Moški imajo za te stvari izjemen spomin.

6 Želi si doživeti “Uau, kaj pa je bilo tole?”

Če hočete, da še prihodnji dan ne bo vedel, kaj točno se mu je med seksom zgodilo, si morate zapomniti, da vam za to ni treba posnemati učiteljice joge ali med akcijo izvajati akrobacij. Dovolj bo že, da ga boste presenetila s kakšnim intenzivnim oralcem, pri katerem bo na koncu videl zvezde, bliskalo pa se mu bo še cel dan.

Aleš opisuje: "Moja nekdanja se je tega lotila popolnoma po svoje: najprej je z jezikom raziskovala cel predel okoli mojega junaka, še preden je prišel na vrsto. Nato se je ulegla na kavč in se postavila v položaj, v katerem sem ji lahko zarival v usta do konca, medtem ko je z lubrikantom, ki je bil ob postelji, nadaljevala masažo jajčk. Noro!" Ste tudi vi pomislili na isto stvar kot mi? Uuu, danes bo pa vroče!

7 Želi si miks vaših seksualnih veščin

Slaba novica je, da še tako vroči položaji, v katerih najraje uživate, prej ali slej postanejo nezanimivi, če jih ponavljate in ponavljate, brez da kdajkoli vnesete vanje kaj pikantnega. Saj ne želite, da bi vaš moški med seksom z vami zaspal, kajne?

Vedno znova boste presenetila, če boste med vse svoje najljubše položaje tu in tam vnesli presenečenje, ki ni nič drugega kot bodisi obrnjen vrstni red ali pa nenaden ‘stop’ in ukaz, naj naredi nekaj drugega.

Zagotavljamo vam, da boste za začetek zadeli v polno, če boš med ročnim stimuliranjem uporabili lubrikant in stvari vzeli v roke malce drugače, kot ste bili vajeni: uporabite vendar domišljijo! Vaš moški si od vas želi, da menjate položaje, hitrost in vrste seksualne potešitve (oralna, ročna, vaginalna ...) in seveda, želi si, da čim pogosteje menjate tudi svoje seksi spodnje perilo.

8 Želi si ta hitrega - kot strelo z jasnega neba

Kaj lahko, razen zavrnitve, izgubite, če ob prvi priložnosti, ko vas bo zagrabilo za seks, to ‘tukaj in zdaj’ zapeljivo predstavite svojemu partnerju? Spontano izražena želja, vaša nenasitna sla, vaš vroč jezik na njegovem vratu med vožnjo v avtomobilu na poti k staršem? Zakaj pa ne?

Moški sanjajo o tem, da jih bomo nepričakovano zapeljale in si prav neznosno zaželele njihovega orodja – torej, kaj je še novega? Nič. Ne pozabite pa tudi, da s tem ni priporočljivo pretiravati. Presoditi morate, kdaj so okoliščine zaradi kakršnega koli razloga tudi takšne, da ga bo spodbuda prej razjezila kot osrečila. Mogoče je to pred vhodom v njegovo službo?

9 Želi si vas vzeti po živalsko

Moški svoje živalskosti velikokrat ne morejo ali ne smejo dati iz sebe, zato je dobrodošlo, da mu pokažete, da ste pripravljena na zver, ki jo ima v sebi. Pomembno je, da mora on seveda vedeti, da si tega zares želite.

Začnete lahko tako, da ga potegnete k sebi in strastno poljubite, potem pa zapeljivo odrinete stran ... Ali pa mu rečete, da lahko le gleda in se ne sme dotikati, ko se začnete sama dražiti.

Če boste med njegovim hlastanjem naenkrat rekli, naj z vs strga oblačila, imejte na sebi kaj takšnega, za čemer ne boste jokala, kajti tega ukaza ne bo preslišal kar tako. Torej, dajte mu tu in tam vedeti, da si želite žrebca, ki se skriva v njem.

10 Želi si, da včasih ne počne ničesar

Ne bomo razlagali, da so moški v postelji včasih radi popolnoma neobremenjeni, ker to že veste. Potem verjetno ne bo novost, da si včasih želijo, da se me poigramo z njimi, tako da jim ni treba migniti niti s prstkom.

Prav imate, želijo si ležati kot klade, medtem ko jih me obdelujemo, zadovoljujemo, naskakujemo ... Položaj, ko je ženska zgoraj, on pa udobno leži, je eden od najpogostejših moških fantazij. Pomembno je le to, da mu ni treba početi ničesar od začetka do konca. No, ob predpostavki, da je tista reč med njegovimi nogami v primerno trdem stanju.

Hja, ob vseh odgovornostih in zadolžitvah, ki jih imajo danes moški, je pravzaprav včasih res razumljivo, da se jim ne ljubi nič drugega kot biti v horizontali ...

Preberite še: HOROSKOP: TO je znamenje, s katerim bo vaše razmerje najbolj strastno!

Priporočamo tudi: Te ženske veliko lažje doživijo orgazem!

Napisala: Marta Lamovšek

Vir: cosmopolitan.si

Najbolj brano