To je edina in najbolj zaželena komedija, ki se je lahko udeležite zdaj (in to v živo)!

Tudi vi noro pogrešate dogodke v živo, koncerte, druženja, predstave? Imamo rešitev!

Promocijsko sporočilo, 23. 2. 2021
To je edina in najbolj zaželena komedija, ki se je lahko udeležite zdaj (in to v živo)! - Foto: Promocijsko gradivo, Unsplash

Na pobudo Lada Bizovičarja je SiTi Teater BTC pristopil k nastajanju prve slovenske digitalne komedije Optimisti. V njej vas bosta poleg Lada v živo nasmejala tudi Janez Hočevar - Rifle in Goran Hrvaćanin, najbolj posebna in priljubljena pa je komedija zato, ker jo v živo usmerjajo gledalci

V enem od pogovorov je Lado dejal, da se oni pač samo trudijo, da ostanejo povezani z gledalci, tako kot so v dvorani, da se vsi skupaj režijo. Če ne sedijo ali stojijo drug nasproti drugega, bodo pa v klepetalnici povezani … 

Optimisti – edina in najboljša komedija ta hip!

Predstava je navdušila že skoraj deset tisoč slovenskih gospodinjstev in nasmejala publiko od Ljubljane do Los Angelesa, saj so si komedijo ogledali tudi številni znani obrazi, med drugim Borut Pahor, Nika Kljun, Anže Kopitar, Peter Poles, Tjaša Kokalj Jerala, Gaja Prestor, Nika Veger in drugi.

Navdušila je tudi naše uredništvo in prepričane smo, da si jo želite ogledati tudi vi!

Bodite torej čudovito občinstvo, ki bo z njimi sodelovalo iz varnega zavetja domače televizije ali računalnika. Kot rečeno, lahko komične junake v živo tudi usmerjate in jim dajete ideje v spletni klepetalnici oziroma vplivate na potek z glasovanjem.  

Z vami zdaj delimo priložnost, kako do cenejše (ali morda kar brezplačne) vstopnice!

Eden od podpornikov dogodka je tudi Telemach, ki je že vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Danes mu zaupa že več kot 600.000 mobilnih uporabnikov, njihova nenehna rast števila naročnikov pa je posledica vrhunskih, brezhibnih storitev ter nenehnih vlaganj in nadgradenj v infrastrukturo.

Po zelo odmevni januarski premieri in še dveh ponovitvah bodo Optimisti še naprej skrbeli za zabavo, ob veliki prelomnici pa so pri podjetju Telemach pripravili posebne ponudbe tako za obstoječe kot nove naročnike.

Najbolj zveste naročnike in tudi prvih 300 novih naročnikov bodo pri Telemachu nagradili z BREZPLAČNIMI vstopnicami, preostali naročniki pa bodo prejeli kodo za popust.

Bodite na tekočem, kdaj se Optimisti dobijo na spletu in delite optimizem z njimi in vsemi drugimi, ki smo ga potrebni.

Najbolj brano