Držite se teh preverjenih nasvetov naših babic za raven trebuh ter vitko postavo: Enostavni triki, ki zagotavljajo najboljše rezultate

Ti preizkušeni nasveti naših babic zagotavljajo najboljše rezultate.

Držite se teh preverjenih nasvetov naših babic za raven trebuh ter vitko postavo: Enostavni triki, ki zagotavljajo najboljše rezultate - Foto: Profimedia

Ko želite izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, se vam včasih lahko zdi, da ste povsem izgubljeni, ko se soočite s številnimi metodami, ki jih je na spletu veliko. Toda kaj bi lahko bilo bolj učinkovito od preizkušenih nasvetov, ki so nam jih posredovale naše babice? Tukaj je izbor nasvetov, ki vam bodo pomagali znebiti se trebuha in se boriti proti napihnjenosti.

Ne spreglejte:

Osredotočite se na vlaknine

Topne vlaknine so vaša najboljša izbira za zmanjšanje napihnjenosti in plinov. Živila, bogata s topnimi vlakninami, so rženi kruh, ječmen, ovsena kaša, bučke, sladki krompir, korenje, krompir (brez kože), pomaranče in breskve.

Dobra hidracija

Hidracija je bistvena za številne dejavnike, ki imajo pomembno vlogo pri hujšanju. Pitje velike količine vode omogoča boljšo prebavo in spodbuja hidracijo mišičnega tkiva. Voda je tudi naravni zaviralec apetita. Pitje kozarca vode 30 minut pred obrokom pomaga preprečiti prenajedanje. Poveča sposobnost telesa za odstranjevanje odpadkov. Kadar je telo dehidrirano, ne odstranjuje pravilno strupov. Voda pomaga ledvicam pri filtriranju odpadkov.

Zeliščni čaji

Če imate težave z napihnjenostjo, pozabite na kavo po obroku. Namesto tega se odločite za zeliščne čaje, ki so veliko boljši za vaše črevesje. Poslužite se lahko poparkov iz timijana, zelenega janeža, melise, rožmarina, kamilice, poprove mete ali celo regratovega čaja.

Probiotiki

Poslužujte se fermentiranih mlečnih izdelkov, kot je kefir. Vsebujejo dobre bakterije, ki so koristne za prebavo in pomagajo telesu bolje asimilirati hranila. Podobno so lažje prebavljivi trdi siri, kot sta comté ali emental, ki ne vsebujeta laktoze. Kombuča je tako kot kefir bogata s probiotiki in skrbi za pravilno delovanje prebavnega sistema.

Povzeto po članku z GRAZIA FR

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Napitek za lase, ki vaše lase globinsko nahrani: Revolucionarna metoda za svilnato gladke lase s samo enim izdelkom

Priporočamo tudi:Vi se odločite: Ali so se slavne dame bolje oblekle za podelitev nagrad ali zabavo po oskarjih?

Najbolj brano