Čudežna mešanica, ki obljublja izgubo kilogramov: Kombinacija, ki združuje dve shujševalni sestavini, ne slovi po okusu, a daje neverjetne rezultate

Izvirna, a ne preveč okusna kombinacija, združuje dve shujševalni sestavini, ki nimata prav nič skupnega: med in česen, a dajeta učinkovite rezulatate.

Čudežna mešanica, ki obljublja izgubo kilogramov: Kombinacija, ki združuje dve shujševalni sestavini, ne slovi po okusu, a daje neverjetne rezultate - Foto: Profimedia

To je kombinacija, ki je verjetno še niste zasledili v vseh knjigah o hujšanju in drugih dietah, saj je najbolj izvirna in eksplozivnega okusa! Ta mešanica je skoraj odvratna, zato zanjo morda nikoli ni bil pravi čas, a ker je tako izjemna in učinkovita, je čas, da uzre luč sveta, saj daje neverjetne rezultate. Vitek pas, vitke noge, napeta postava in vse to brez uživanja zelene solate ali uničevanja v telovadnici? Nič ne bi moglo biti dlje od resnice, dame!

Priznamo, ko se odločite, da jo poskusite, se lahko prvikrat tudi malce držite za nos, saj ta mešanica, pa naj bo še tako čudežna, ni ne slastna ne zelo okusna. Eliksir, ki razdvaja, a deluje.

Ne spreglejte:

Če ste se odločili za hujšanje, si verjetno želite čim prej doseči želeno težo! Dejstvo je, da hujšanje ni enostavno, vendar lahko z nekaterimi prehranskimi spremembami in navadami proces pospešite. Hujšanje vključuje veliko stvari, vključno z vsakodnevno vadbo, uživanjem zdravih prigrizkov, pitjem tople vode itd.

Prepričani smo, da poznate skoraj vse, kar je treba storiti, da bi zlahka in hitreje shujšali, vendar tokrat z vami delimo zelo malo znano domače sredstvo, ki deluje, ko ste na poti hujšanja!

Predstavljamo vam recept!

To je najboljši babičin recept, ki nas je navdušil in ki odločno nosi svoje ime! Odkrito povedano, ne preveč okusen, a zelo učinkovit eliksir, ki uporablja česen in med, nam obljublja presenetljive rezultate za našo postavo.

Kombinacija česna in medu se morda ne zdi preveč okusna, vendar je zelo koristna za vaše zdravje in hujšanje. Izboljša lahko vaše splošno zdravstveno stanje. Uživanje surovega česna na prazen želodec lahko pomaga tudi pri prebavi in razstrupljanju. Tako med kot česen sta ena najbolj zdravih sestavin, ki jih lahko dodamo katerikoli hrani.

Medtem ko je med bogat z antioksidanti, ki pomagajo kuriti maščobe, ima česen zelo učinkovite depurativne in razstrupljevalne lastnosti za odstranjevanje toksinov. Česen prav tako spodbuja občutek sitosti, njegova visoka vsebnost flavonoidov pa vam lahko pomaga ohraniti postavo.

Recept? Kot trdijo strokovnjaki, morate v kozarcu, ki ga zaprete in močno pretresete, zmešati približno 135 gramov olupljenega česna z 235 grami medu, da se stroki česna popolnoma prekrijejo z medom. Pripravek pustite počivati vsaj dva dni, nato pa ga uživajte naslednjih 30 dni po eno žlico na dan, ki jo zaužijete navadno ali razredčeno v skodelici zeliščnega čaja.

Druge zdravstvene koristi medu in česna:

  1. Kombinacija medu in česna lahko zniža krvni tlak in raven slabega holesterola v telesu.
  2. Lahko sta koristna v boju proti prehladu in gripi.
  3. Izboljšata lahko vašo prebavo in zdravita številne bolezni, povezane s prebavo.
  4. Lahko okrepijo vaš imunski sistem.
  5. Z odstranjevanjem toksinov lahko razstrupijo vaše telo.
  6. Izboljšajo lahko zdravje vaših jeter.
  7. Uporabljajo se lahko za zdravljenje številnih vrst srčnih bolezni in sladkorne bolezni. 

Ne poslužujte se diet, ki bi od vas zahtevale stradanje, ali kako drugače škodovale vašemu zdravju. Preden se lotite hujšanja in v svojo prehrano uvedete dieto, se posvetujte z zdravnikom, ki vam lahko pomaga pri sestavi uravnoteženega programa prehrane in gibanja. 

Povzeto po članku z GRAZIA FR

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Nič ni boljšega od robustnih jesenskih škornjev. Iz trenutne ponudbe smo izbrali 10 najlepših

Priporočamo tudi: Vrnitev pozabljenega odtenka laka za nohte: Čokoladna manikira je dolgo veljala za zastarelo, to jesen pa je najbolj zaželena

Najbolj brano