Vrnitev pozabljenega odtenka laka za nohte: Čokoladna manikira je dolgo veljala za zastarelo, to jesen pa je najbolj zaželena

Čokoladno rjav lak za nohte je zamenjal najbolj priljubljene jesenske odtenke, kot sta črna in bordo.

Vrnitev pozabljenega odtenka laka za nohte: Čokoladna manikira je dolgo veljala za zastarelo, to jesen pa je najbolj zaželena - Foto: Profimedia

Tako kot zanesljiv par debelih škornjev in debel pleten pulover je tudi čokoladno rjav lak za nohte ena tistih jesenskih sponk, ki je (čeprav sploh ni revolucionarna) več kot dobrodošla v prvih hladnejših dneh po poletju.

Ta odtenek laka za nohte je bil izjemno priljubljen v 90. letih prejšnjega stoletja, preden sta ga zamenjala črna in bordo. Po letih, ko je veljala za grdo ali rezervirana samo za babice, je nevtralna rjava spet v stilu.

Ne spreglejte:

Medtem ko smo v hladnejših mesecih ostali pri jesenskih rdečih in oranžnih lakih za nohte, bodo čokoladno rjavi nohti po navdihu Hailey Bieber v tej sezoni prava poteza za dekleta.

Čokoladno rjava je trendi odtenek in primeren način nošenja temnejše manikire jeseni in pozimi. Delno po zaslugi zvezdnic, kot sta Hailey Bieber in Lily James, so čokoladni nohti zrinili dotlej prevladujoče jesenske odtenke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Posebno priljubljena manikira bo krof s čokoladno glazuro, ki ga je popularizirala Hailey. Za razliko od klasičnih glaziranih krofov, ki so bili poleti številka 1 in ko je bila osnova mlečno bela, ima čokoladna varianta temnejši nude lak ali svetlejši rjav odtenek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Čokoladno rjavi nohti so se na lepotnem prizorišču pojavili ravno ob pravem času. Če želite doseči ta sijoči videz, izberite svetlo do srednje rjav odtenek in ga zaključite z bleščečim vrhnjim premazom. Če si želite obliko nohtov, ki jo ima Hailey Bieber morate imeti močne konice, ki podpirajo dolžino.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: V modo se vrača ta priljubljen pulover iz 80-ih

Priporočamo tudi: Tanja Ribič v popolni lahkotni budni za ženske, ki obožujejo udobje

Najbolj brano