Nič ni boljšega od robustnih jesenskih škornjev. Iz trenutne ponudbe smo izbrali 10 najlepših

Letošnjo jesen za obvezno obutev, ki jih lahko nosite povsod, predlagamo škornje z robustnim podplatom.

Nič ni boljšega od robustnih jesenskih škornjev. Iz trenutne ponudbe smo izbrali 10 najlepših - Foto: Profimedia

V vsaki sezoni se vedno najde zmagovalni slog čevljev - naj bodo to sandali s s polno peto in nizkimi petami poleti ali snežni škornji s krzneno podlogo pozimi. Letošnjo jesen za obvezno obutev, ki jo morate nositi povsod, predlagamo škornje z robustnim podplatom. Na primer Bella Hadid: manekenka je pretekli teden mode v Milanu skoraj vsak dan nosila škornje z debelim podplatom, ki jih je nosila s pleteno obleko in krilom z nizkim pasom. Eno je gotovo, opazili smo njene škornje.

Čeprav je namen teh škornjev funkcionalnost, to še ne pomeni, da niso primerni za vsakodnevno nošenje ali celo za posebne priložnosti, kot je na primer teden mode. Po Belli so škornji s podplatom videti prav tako odlično v kombinaciji z nežnejšimi oblačili, kot so jesenska maksi obleka, bluza s potiskom ali celo svetle vrečaste kavbojke. Škornji z debelim podplatom popolnoma utrdijo vsak videz.

Ker je na obzorju hladno jesensko vreme, je čas, da začnete nakupovati najboljše škornje s podplatom, ki bodo osrednji del vaše garderobe v novi sezoni. Za lažji začetek vam predstavljamo 10 najboljših izbir, ki jih lahko nosite zdaj in pozimi.

Massimo Dutti, cena: 179 evrov

Massimo Dutti, cena: 179 evrov

Massimo Dutti, cena: 199evrov

Massimo Dutti, cena: 159 evrov

REFORMATION, cena: 340 evrov

GANNI, cena: 395 evrov

OFF-WHITE, cena: 395 evrov

LOEFFLER RANDALL, cena: 440 evrov

ISABEL MARANT, cena: 490 evrov

BY FAR, cena: 520 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kralj Charles ni ljubitelj Buckinghamske palače in se ne bo preselil, dokler ne bo prenovljena za 426 milijonov evrov

Priporočamo tudi: Španska kraljica Letizia v osupljivi obleki razburila modne konservativce

Najbolj brano