S pametnimi napravami, ki se odlično dopolnjujejo, do boljšega počutja in zdravja

Za dobro počutje vsak dan potrebujemo počitek, uravnoteženo prehrano, zadostno količino gibanja ter tudi določeno mero sprostitve. Glede na hiter tempo življenja pa pri doseganju ciljev, vezanih na dobro počutje, običajno potrebujemo nekaj malega pomoči. Predstavljamo vam pametne naprave, ki bodo brez težav sledile vašemu dnevnemu ritmu in vam pomagale do bolj uravnoteženega življenja.

Promocijsko sporočilo, 23. 9. 2022
S pametnimi napravami, ki se odlično dopolnjujejo, do boljšega počutja in zdravja - Foto: Samsung

Že ena sama je lahko izvrsten pomočnik, ko jih povežemo med seboj, pa dobimo zmagovalno kombinacijo. Pomagajo nam, da optimalno uskladimo delovne in prostočasne obveznosti ter vzpostavimo zdrav način življenja. 

Katere so torej naprave, ki jih velja vključiti v svoj vsakdan in povezati med seboj?  

1. Pametni telefon

... je vsekakor na prvem mestu. Pomagal vam bo pri organizaciji ter omogočal večopravilnosti in povezljivosti v službenem času. Po drugi strani pa bo poskrbel za usklajevanje dejavnostih v prostem času. Odlično se bo izkazal tudi kot pomočnik pri oblikovanju zdravih navad. Z njim boste lahko spremljali svoj napredek pri vseh športnih aktivnostih, pridobivanju moči in kondicije ter s pomočjo aplikacij nadzorovali prehranjevalne navade. 

Za lažje ustvarjanje ravnovesja med delom in prostim časom izberite Samsung Galaxy Z Fold4. Poskrbel bo za popolno večopravilnost. Dodajte aplikacije na opravilno vrstico, ki bo vaše skrito orožje za hitro navigacijo in prehajanje med okni, ko boste v pogonu. S pomočjo sinhronizacije aplikacij lahko z enim dotikom zaženete do tri aplikacije hkrati, pri čemer si vse skupaj delijo super produktivni zaslon. Na 120 Hz zaslonu boste lahko brezhibno prehajali med vsebinami. Neverjetno odziven zaslon bo namreč prilagodil hitrost osveževanja in optimiziral pogled posebej za vas.

Ko boste imeli v lasti vodoodporen zložljiv pametni telefon, vas ne bo več skrbelo, kakšno bo vreme, ko se boste odpravili na sproščujoč izlet in boste skušali narediti nekaj posnetkov za spomin. Z nadgrajeno glavno kamero, Space Zoom povečavo in Nightography funkcijo je v zložljivo obliko prvič vključen profesionalni komplet za fotografiranje in snemanje. 

Brezhibno prepogibanje in izjemno vzdržljivost pa ponuja tudi Galaxy Z Flip4. Ta vodoodporni zložljivi mobilni telefoni lahko zdrži 1,5 metra pod vodo do 30 minut. Z Nightography tehnologijo na glavni kameri pa seveda poskrbi za popolne nočne foto- in videoposnetke. Odlikuje ga tudi FlexCam, prostoročna izkušnja kamere, s katero lahko izkoristite vse kote svojega telefona za zajemanje skupinskih posnetkov, selfijev in videoposnetkov.

2. Pametna ura

... vam bo pomagala pri spremljanju počutja, spalnih vzorcev, zdravja in napredka. S to napravo boste vsak trenutek vedeli, kaj vse ste naredili za boljše počutje in katere navade bi bilo smiselno v prihodnje še izboljšati. Koliko tekočine zaužijete, kako napredujete z vadbo, ste se na določen dan dovolj gibali ... Vse to so vprašanja, na katera boste s pomočjo pametne ure še hitreje našli odgovor. Z Galaxy Watch5 Spremljajte spalni ritem in pridobite koristne nasvete, ki vam bodo pomagali še bolje izkoristiti čas počitka. Galaxy Watch5 Pro vam omogoča tudi GPS sledenje in vas vodi zavoj za zavojem, ko kolesarite, planinarite ali tečete po še neuhojenih ali vam neznanih poteh.

3. Slušalke

... bodo vašemu počutju dodale še piko na i. Nekatere sprošča glasba, druge gledanje najljubše serije, tretje igranje igric ... Galaxy Buds Pro2 bodo poskrbele za 24-bitni Hi-Fi zvok in posledično kakovostno izkušnjo poslušanja. ANC s tremi mikrofoni z visokim SNR bo odpravil večino zunanjega hrupa, kar pomeni, da se lahko povsem sprostite tudi, ko na hrupnem letališču čakate na svoj polet. Ergonomska oblika bo poskrbela za udobno nošenje kjerkoli in kadarkoli.

Za harmonično izkušnjo in vsakodnevno odlično počutje si obvezno priskrbite celoten trio – telefon, uro in slušalke.

Ob nakupu Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 in naprav iz S22 serije do 16. oktobra prejmete še darilo. Izkoristite posebno ponudbo. Več informacij o njej najdete na spletnem mestu podjetja.

Najbolj brano