Madonna je s hčerko Lourdes objavila novoletno instagram fotografijo, ki je na spletu sprožila pestro debato

Neobrite pazduhe 21-letne Madonnine hčerke Lourdes Leon na novoletni instagram fotografiji internet seveda ni mogel spregledati. Mnenja so mešana.

Madonna je s hčerko Lourdes objavila novoletno instagram fotografijo, ki je na spletu sprožila pestro debato - Foto: Profimedia

Družbena omrežja so se zaiskrila, ko sta 59-letna Madonna in njena 21-letna hčerka Lourdes Leon za novo leto objavili simpatično fotografijo, na kateri pa Lourdes radostno razkazuje svoje neobrite pazduhe. 

Fotografijo sta objavili s pripisom "Pripravljeni sva na 2018!" in do danes je fotografija prejela že preko 440.000 všečkov, pa tudi nemalo komentarjev - več kot 23.600 jih tvori pestro debato, v kateri se krešejo mnenja o njeni podpazdušni odločitvi. 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on Dec 31, 2017 at 7:15pm PST

Nekateri so pohvalili njeno svobodonjaško odločitev, spet drugi pa se zgražajo, da je to "ogabno". Komentatorka ms_cammarata je recimo napisala: "Daj no, Madonna, šok faktorji niso več potrebni, to si že pokazala. Naj se obrije, ker je ogabno." Na drugi strani pa so komentarji, kot ta od uporabnice nanafromparis, ki pravi: "To je naravno, prebolite."

Odzivi so bili tudi na Twitterju. Takšni:

In tudi takšni:

Najbolj brano