Patricia Bevc: Oblikovalka udobnih modrčkov in spodnjega perila Yummi Apparel

Patricia Bevc je 24-letno dekle iz Krškega. Sebe bi opisala kot ustvarjalno osebo, ki jo zanimajo vsa mogoča področja in ji le redko primanjkuje novih idej ...

Patricia Bevc

Kako je nastala znamka Yummi Apparel?

Mehki modrčki (in spodnje perilo nasploh) so bili od nekdaj moja 'šibka točka'. Pogosto sem si kupila takšnega, saj so se mi preprosto zdeli primernejši za vsakodnevno nošenje, vendar so imeli vedno kakšno konfekcijsko pomanjkljivost, zaradi katere so bili neudobni. Zagon za uresničitev ideje, ki je ždela med stranicami moje skicirke, mi je dal start-up vikend, ki sem se ga morala udeležiti v sklopu izbirnega predmeta podjetništvo. Ko se je projekt uvrstil med prve tri, sem vedela, da sem na pravi poti in da moj trud ne bo zaman.

Kakšne smernice vas vodijo pri oblikovanju spodnjega perila?

Navdih črpam iz svojega osebnega stila in predstave o tem, kaj je estetsko. Vodijo me barve in oblike, ki se me dotaknejo in v meni vzbudijo občutja – ne le da so mi všeč, ampak da se vanje naravnost zaljubim. Pri tehničnem delu oblikovanja pa seveda gledam na to, da je modrček ob tem, da je videti luštno, kar se da udoben.

@yummi.apparel #vscocam #vsco

A post shared by Patricia Bevc (@patriciabevc) on Jun 12, 2016 at 10:54am PDT

Lahko v prihodnosti pričakujemo tudi linijo kopalk izpod vaših rok?

Seveda, moji cilji v prihodnosti vsekakor zajemajo še druge vrste oblačil, a naj moji načrti za bližnjo prihodnost zaenkrat ostanejo še skrivnost.

Je modrček za vas nuja ali izbira?

Modrček je vsekakor izbira.

Vedno več deklet in žensk se odloča, da modrčka ne bodo več nosile. Kako gledate na trend, ki prsi osvobaja oklepa?

Zdi se mi naravnost odlično, saj mislim, da to dokazuje, da na splošno čedalje bolj sprejemamo naravo svojih teles. Mehki modrčki se mi zato zdijo odličen kompromis med klasičnimi modrčki (ki so, roko na srce, večino časa izjemno neudobni) in tem, da jih ne opustimo popolnoma.

Kaj vas poleg oblikovanja še vznemirja?

Obožujem fotografijo, še zlasti analogno. Rada se posvečam tudi ilustraciji in urejanju fotografij, ob vsem pa je idealno, če me spremlja dobra glasba. V glavnem rada ustvarjam, pa naj bodo to ogrlice, oblačila ali novo ozadje za telefon. Nekajkrat na leto poskrbim tudi, da za vsaj nekaj časa zamenjam okolje in odpotujem kam blizu ali dlje. Pika na i vsemu temu sta moj osebni in Yummi Apparel Instagram, ki ju nadvse rada posodabljam.

I've been *slightly* busy lately @yummi.apparel #lingerie #vsco

A post shared by Patricia Bevc (@patriciabevc) on Oct 23, 2016 at 6:52am PDT

Vaša ikona, ko govorite o lepoti?

Kate Moss. In dvojčici Olsen, še zlasti ko pomislim na njun ikonični stil.

Oseba, ki ji najbolj zaupate?

Mami. Poleg tega, da se lahko z njo posvetujem o izdelavi modrčkov in me je na področju šivanja veliko naučila, je nadvse sijajna oseba.

Knjiga, ki ste jo nazadnje prebrali?

Avtist in poštni golob. Naključno sem jo pobrala v lokalni knjižnici in izkazala se je za duhovito in pronicljivo branje, ki bi ga priporočala vsakomur.

Last three months of my life right in here @yummi.intimates #softbra #vsco

A post shared by Patricia Bevc (@patriciabevc) on Jun 23, 2016 at 9:33am PDT

Kam bi najprej peljali prijatelja iz tujine?

Peljala bi ga supat na Bled ali Bohinj, nato pa na piknik v Tivoli.

Najljubša točka za sproščanje?

Najraje se umaknem na naš vikend v Mokronogu, saj je tam nepopisen mir, ki mi po tednih vožnje med Krškim in Ljubljano, kjer študiram, omogoča, da umirim misli in se odklopim od sveta.

Preberite še: Lepotni trendi za pomlad in poletje 2017 (morate jih poznati!)

Priporočamo tudi: Mornarsko modro in črte to sezono nadomestite s TEMI kosi!

Najbolj brano