13. žur z razlogom za zaposlitvene možnosti mladih

Spektakel elektronskih ritmov z dobrim namenom  bo 30. avgusta ob 16. uri v ljubljanskem parku Tivoli. Mlade bo k dobrodelnosti tradicionalno spodbujal Umek. Dobrodelna sredstva, zbrana na tokratnem Žuru z razlogom, bodo namenjena Zaposlitvenim klubom, ki mladim pomagajo pri iskanju dela.

13. žur z razlogom za zaposlitvene možnosti mladih - Foto: Žiga Intihar

Že deveto leto zapored bo Umek, eden najboljših didžejev v svetovnem merilu, na Žuru z razlogom, enem največjih dobrodelnih dogodkov za mlade pri nas, mlade za dobrodelni en evro zabaval s prav posebnim razlogom; z glasbo bo opozoril na pomen dobrodelnosti in odgovornosti mladih do svoje generacije. Sredstva, ki jih bodo mladi prispevali na letošnjem Žuru z razlogom, bodo namenjena Zaposlitvenim klubom za mlade, pri katerih ti aktivno pridobivajo nove veščine za načrtovanje karierne poti in učinkovito iskanje zaposlitve.  Na ta način se dobrodelna sredstva, zbrana na dogodku, vrnejo v skupnost mladih.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri