Toby Meadows na Philips Fashion Week

Na prvem slovenskem tednu mode Philips Fashion Week, ki bo 25. in 26. oktobra v Kinu Šiška, bo sodeloval Britanec Toby Meadows, strokovnjak za uspešne modne blagovne znamke.

Toby Meadows na Philips Fashion Week

Meadows prihaja k nam na povabilo British Councila Slovenija in bo svoje znanje in izkušnje iz modnega sveta delil na predavanju, ki bo potekalo v sklopu Philips Fashion Weeka.

Kot ustanovitelj in direktor podjetja Three's Company Creative Consultancy, ki v modni industriji ponuja kreativne in poslovne storitve, dobro ve, kako deluje modni svet in kaj je potrebno, da si v njem uspešen.

Poleg tega pa je tudi direktor londonske blagovne znamke za ženske Belle & Bunty, ki jo radi nosita Victoria Beckham in Lindsay Lohan, kar pomeni, da ima izkušnje z ustvarjanjem oblačil.

Kot gostujoči predavatelj že sedem let predava na londonski fakulteti za modo in vodi konference o razvijanju blagovnih znamk, poleg tega pa na Otoku in po svetu pripravlja vedno dobro obiskane delavnice o poslovnem razvoju znotraj modne industrije.

Kot strokovnjak Meadows svetuje tako manjšim in srednje velikim podjetjem kot tudi nekaterim največjim in najbolj prepoznavnim blagovnim znamkam na svetu (Gap, Zara, Topshop) ter modnim oblikovalcem, kot so Ralph Lauren, Gucci, Christian Dior, Alexander McQueen in Vivienne Westwood.

Prek Centra za modno podjetništvo (Centre for Fashion Enterprise) pa trenutno največ sodeluje s perspektivnimi oblikovalci in jim pomaga, da bodo svoje znamke postavili na trdne temelje in si zagotovili dolgoročno uspešnost.

Vsi, ki bi radi spoznali njegove poslovne trike, lahko preberejo njegovo knjigo How to Set up and Run a Fashion Label -> Amazon.co.uk (Kako ustvariti in voditi modno znamko, op. a.) ali pa se udeležijo njegovega predavanja na Philips Fashion Weeku konec oktobra v Kinu Šiška.

Najbolj brano