Ste že spoznali Mično?

Če še ne, jo lahko takoj, saj si jo morate le naložiti na svoj pametni telefon ali tablico iz trgovine Google Play ali App Store. Mična je brezplačna aplikacija, ki jo lahko imenujete tudi prijateljica, saj je polna nasvetov, idej, navdihov in novičk iz sveta mode, lepote, veliko ve o uživanju doma, hedonizmu, fit življenju, pa tudi o moških in razmerjih.

Promocijsko sporočilo, 20. 3. 2015

Mična vsak dan ponuja sveže vsebine, ki jih lahko prebirate na vsakem koraku; med čakanjem v vrsti v trgovini, pri zobozdravniku, na kavi, zvečer pa lahko po njej brskate tudi v svoji postelji. Članke, ki so vam še posebej všeč, si lahko pod všečke shranite za pozneje in jih preberete, kadar želite, ne da bi jih izgubili. Vemo namreč, kako zaposlene ste lahko.

Sčasoma pa bo Mična ponujala še več: celoten seznam emulgatorjev oziroma aditivov v prehrani, s čimer bo imela uporabnica ves čas pregled nad tem, kaj kupi in kaj jé. Ponujala bo tudi seznam konfekcijskih številk drugih držav in primerjavo z vašo lastno. A ker so najboljše stvari vedno tri, bo kmalu na voljo tudi menstrualni koledarček. Vse v enem, kar sodobna ženska potrebuje.

Kmalu pa boste Mično lahko brali tudi na spletu, in to na portalu www.micna.si. Vsem nestrpnim bralkam bomo v kratkem sporočili, kdaj bodo svoje priljubljene vsebine lahko brale tudi za računalnikom.

Najbolj brano