Sexergy – glavna energija Philips Fashion Weeka

Modnim prestolnicam Evrope se s prvim pravim tednom mode pridružuje tudi Ljubljana, nova premium energetska pijača z žgečkljivim imenom Sexergy pa stopa tesno v korak tudi z modo.

Promocijsko sporočilo, 24. 10. 2011
Sexergy – glavna energija Philips Fashion Weeka

»Stoletja, kjer se vsakdanjik ne premaguje, ampak se ga praznuje ... kjer ljudje ne delajo, ampak dajo vse od sebe, da pridejo na cilj ... kjer se ne pleše, ampak se noč spreminja v dan ... kjer se ljudje ne ukvarjajo zgolj s športom, ampak premagujejo svoje zgornje meje ... kjer se več samo ne ljubi, ampak se obožuje ... Stoletje, kjer se svoje mnenje ne samo da pove, ampak se zanj gre tudi na ulice ...« (Ekipa Sexergy)

Sporočilo 21. stoletja je: Živite svoje življenje s vso svojo energijo!

In Sexergy je prenašalec prav tega sporočila.

Sexergy je drugačna kot katera koli druga energijska pijača, saj poleg klasičnih atributov energijskih pijač vsebuje le naravne sestavine in vitamine, s sadnim deležem pa ponuja popolnoma novo doživetje okusov, za katere so uporabljeni le naravni okusi češnje in bezga brez dodanih umetnih arom. Drugačna je tudi zaradi svoje modne in neminljive embalaže, ki se zliva z atraktivnim življenskim slogom.

Najbolj brano