Priprave na poletje z Ivjano Banić in Majo Štamol Droljc

Poletja nič ne predstavlja bolje kot lahkotne poletne obleke, plapolajoča krila, kratke hlače in sandale. Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić se je za modne nasvete obrnila na priznano modno oblikovalko Majo Štamol Droljc, ki ji je pomagala izbrati popoln poletni outfit.

Promocijsko sporočilo, 20. 6. 2019
Priprave na poletje z Ivjano Banić in Majo Štamol Droljc

Preden pa je bila Ivjana pripravljena na poletno garderobo, je morala opraviti še nekaj 'vzdrževalnih del'. S tem je seveda mislila odstranjevanje dlačic, ki številne ženske v poletnih dneh spravlja v slabo voljo. Ivjana je rešitev za popolne gladke in urejene noge našla v aparatu Philips Lumea.

Vas zanima, kako je videti končni outfit? Oglejte si spodnji video, v katerem boste izvedeli tudi več o Ivjanini izkušnji s Philips Lumeo.

Kaj je Ivjano pri Philips Lumei najbolj navdušilo?

»Zelo močne dlake imam, zjutraj jih pobrijem, zvečer pa jih že čutim. Po prvem tretmaju s Philips Lumeo pa so bili opazni že prvi rezultati. S tretmaji sem še nadaljevala in vsakič sem opazila manj dlak,« je zaupala simpatična Ivjana. Pri celotni izkušnji pa jo je najbolj navdušilo to, da je odstranjevanje dlačic s Philips Lumeo povsem neboleče in prilagodljivo tipu kože in barvi dlak. Kot dodatno prednost je izpostavila priročnost aparata – primeren je namreč za uporabo na potovanjih, saj je lahek in omogoča tako žično kot brezžično delovanje.

Po prvih tretmajih so bile Ivjanine noge tako že pripravljene na kratke poletne oblekice, zato se je z naborom svojih poletnih oblačil napotila v Majin atelje v Žalcu. Ivjana je po Majinih nasvetih preizkusila več kombinacij, vsaka od njih pa je izpostavila Ivjanine gladko urejene noge.

Zmagovalen outfit vključuje kratko, nežno rožnato obleko, v barvi Philips Lumee, ki kar kliče po romantični večerji ob morju. Za piko na i in dodaten pridih ekstravagance pa je Maja Ivjani posodila poseben naglavni obroč, ki se nadaljuje v viseče uhane iz idrijske čipke.

Maja je Ivjani še zaupala preprost modni trik, z zamenjavo modnih dodatkov lahko celoten videz prilagodi različnim priložnostim: visoke petke in unikaten nakit sta primernejša za posebne dogodke, balerinke in sproščeni modni dodatki pa za vsakodnevne dogodivščine in brezskrbne poletne dni.

Najbolj brano