Ponovno zaljubljena Ana Roš razkrila, kako je spoznala svojega novega partnerja, in mi vemo, kdo je njen srčni izbranec

Od sreče kar žari.

Ponovno zaljubljena Ana Roš razkrila, kako je spoznala svojega novega partnerja, in mi vemo, kdo je njen srčni izbranec - Foto: Profimedia

Življenje kuharske mojstrice Ane Roš je te dni zelo pestro. V začetku meseca septembra je s svojo Hišo Franko obdržala dve Michelinovi zvezdici, nato je prejela prestižno gastronomsko nagrado The Best Chef Pristine Award in pred dnevi v centru Ljubljane odprla svojo pekarno Ana.

Dobre novice pa se niso ustavile tam, saj je Ana na svojem Instagram profilu nedavno razkrila, da je tudi sveže zaljubljena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ana ros (@anaros40)

"Srečala sem te na eni običajni pozni pijači, ki sem se jo res trudila preskočiti. Vate sem se zaljubila v sekundi in ta sekunda se je zdela desetletje, stoletje. Upam, da bo ta sekunda trajala za vedno. Nama bo uspelo?" je pod fotografijo, na kateri se privija k skrivnostnemu moškemu, zapisala Roševa.

 
Kdo je njen novi partner?

Spletni portal metropolitan.si poroča, da gre za Urbana Stojana, uspešnega slovenskega podjetnika. Anini znanci, ki Urbana že poznajo, so na Instagramu pod omenjeno fotografijo zapisali, da je njen izbranec zares dober človek.

Ani in njenemu novemu partnerju želimo vse dobro na njuni skupni poti.

Fotografije: Profimedia in IG

Preberite še: V modo se vračajo balerinke s posebnim detajlom, ki smo jih pred 20 leti nosili vsi

Priporočamo tudi: Menopavza in njeni vplivi na pojav gub ter staranje kože: Kako bi morali skrbeti zase, da upočasnite proces staranja kože

Najbolj brano