Naša novinarka poskusila najbolj opevano jed pekarne Ane Roš in podala iskreno mnenje

Izdelki so prava paša za oči. Pa so tudi dobri?

Ana Roš - Foto: Osebni Arhiv

Pred dnevi je v Ljubljani na Slovenski cesti odprla vrata nova pekarna Ane Roš, ki je v javnosti vzbudila nemalo zanimanja, tudi na našem uredništvu. Novinarka naše medijske hiše se je tako podala v pravo pravcato pokušino njenih pekarskih izdelkov in podala realno oceno.

Podala je svoj vtis:

"Med čakanjem sem opazovala, kako pridne roke oblikujejo testo v zvitke in hlebčke. Pomislim na zlobne jezike, ki pravijo, da bo Ana v resnici ponujala  zamrznjene, predpripravljene izdelke. Vsak, ki se odpravi v pekarno, lahko na lastne oči vidi, da temu ni tako," je povedala. 

Veliko pozornosti so v ponudbi Pekarne Ana pritegnili famozni cruffini. Gre za nekakšno mešanico rogljička in muffina, ki izhaja iz Avstralije, mnogi obiskovalci pekarne Ana pa so izdelek zelo pohvalili. Cena znaša 5.30 €, na voljo pa sta dva različna okusa: "jesen" in "jabolčni štrudelj". Novinarka naše medijske hiše je kupila zadnjega.

Kakšni so bili izdelki v resnici?

"Po naročilu takoj odhitim v službo in začnem s preizkušanjem. Preizkusim cruffin. Že po prvem grižljaju sem presenečena nad okusom. Jabolčno polnilo v kombinaciji s cimetom tvori popoln zimsko-jesenski okus," je zapisala.

Tako je videti:

"Ker se zavedam, da so okusi različni, sem tudi nekaj sodelavcev prosila, da izdelke preizkusijo in z menoj delijo iskreno mnenje. Prav vsak, ki je katerega od izdelkov preizkusil, je bil navdušen - tudi tisti, ki sicer niso veliki ljubitelji sladkega," je še dodala. 

Če boste tudi sami zavili v pekarno Ana, naj vam teknejo tamkajšnje dobrote!

Preberite več na Aktivni.si

Fotografije: Aktivni.si in osebni arhiv

Preberite še: Statistika kaže, da so ljudje, rojeni na te datume, v življenju najbolj uspešni

Priporočamo tudi: V modo se vračajo balerinke s posebnim detajlom, ki smo jih pred 20 leti nosili vsi

Najbolj brano