Orto muziq getaway: DiscoNautica

Futuristing Music predstavlja Orto muziq getaway:

DiscoNautica / 10. in 11. julij / Koper in Izola

Brezplačni glasbeno-kreativni festival DiscoNautica se bo letos odvijal dva dneva na kar devetih prizoriščih. Na DiscoNautici v Kopru in Izoli bo nastopilo več kot 70 didžejev in mnogi drugi nastopajoči.

Orto muziq getaway: DiscoNautica - Foto: Fotografija Jan Prpič

Drugi konec tedna v juliju bo, kot je že v navadi, slovensko obalo v razigrano miganje spravil festival DiscoNautica. Osrednje poletno glasbeno-kreativno druženje na severnem Jadranu se je že lani dotaknilo tudi sosednje Izole, letos pa se bo še izdatneje razširilo po Kopru.

V četrti izdaji bo DiscoNautica obsegala kar devet plesnih aren in postregla s praktično vsemi plesno-elektronskimi žanri, od retro diska do futurističnega tehna. Ob skupaj več kot 70 didžejih iz desetih držav bo obiskovalcem spet ponudila vrsto kreativnih izzivov, ki jih tokrat pripravljamo v sodelovanju z RedBullom, InBoxom, Eureko! in Gregorjem Zemljičem. Ne spreglejte tudi posebne izdaje festivalskega Žurnala24, v katerem boste našli vse informacije o programu in zakulisju še enega nepozabnega počitniškega Orto pobega.

5 x nagradno!

Koliko prizorišč bo letos na festivalu DiscoNautica, ki je največji do sedaj?

- 8 prizorišč na katerih se bo program odvijal dva dneva

- 5 prizorišč v petek in 4 prizorišča v soboto

- 9 prizorišč na katerih se bo program odvijal dva dneva (pravilen odgovor)

- 10 prizorišč v Kopru in 3 v Izoli

Pravilne odgovore pošljite do 1. julija 2009 na naš e-naslov (nagrade_elle@adriamedia.si), poleg odgovora pa obvezno pripišite svoje podatke: ime, priimek in polni naslov.

Spletna stran festivala: www.disconautica.si

Najbolj brano