64-letna Michelle Pfeiffer brez ličil in z valovitimi lasmi podžge družbena omrežja: To je fotografija, ki je navdušila mnoge in pretresla internet

64-letna igralka je na eni od svojih zadnjih objav na Instagramu videti naravna in sijoča, število všečkov in komentarjev pa ves čas narašča.

64-letna Michelle Pfeiffer brez ličil in z valovitimi lasmi podžge družbena omrežja: To je fotografija, ki je navdušila mnoge in pretresla internet - Foto: Profimedia

Michelle Pfeiffer je ena najuspešnejših hollywoodskih zvezdnic svoje generacije (stara je 64 let), ki je že desetletja na vrhu, nedvomno po zaslugi svojega izjemnega talenta in delovne zmogljivosti, saj je posnela skoraj sedemdeset filmov, njena filmska kariera pa se je začela leta 1979 in je še vedno na vrhuncu. Leta 2021 je v eni svojih zadnjih vlog postala prva dama Združenih držav Amerike v seriji "The Fist Lady". Njena najnovejša vloga, ki še ni bila objavljena, je v Marvelovem filmu Ant-Man and the Wasp: Quantummania, zgodbi o ameriških superjunakih.

Ne spreglejte:

Še en poudarek priznane igralke je, da je še vedno ena najlepših in najprivlačnejših igralk v svetu filma. Njena naravna lepota nas navdušuje že vse življenje in se je skozi čas ohranila, kar dokazuje tudi njena zadnja objava na Instagramu, ki, mimogrede, še vedno ne preneha zbirati všečkov in komentarjev.

Michelle Pfeiffer brez ličil in naravnih las

Na profilu Michelle Pfeiffer na Instagramu smo na eni od njenih zadnjih fotografij naleteli na posnetek 64-letne igralke, na katerem je brez ličil in z naravnimi valovitimi, na zraku posušenimi lasmi.

Fotografija, ki izžareva vedrino in ki nam je omogočila, da vidimo, kako sijoča je igralka v tem pomembnem trenutku svojega življenja. Nedvomno je oseba, ki je navdihovala in še vedno navdihuje s svojo neizumetničeno lepoto in izjemno osebnostjo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Takega krila zagotovo še niste videli: Katie Holmes in Rita Ora napovedujeta najbolj kul trend leta 2023

Priporočamo tudi:Od kavbojk do širokih hlač: 5 modelov dolgih hlač, ki bodo v trendu to pomlad in poletje

Najbolj brano