Sarah Jessica Parker je pravkar predstavila najlepšo barvno kombinacijo za pomlad in želeli jo boste posnemati

Snemanje serije And Just Like That se nadaljujejo, z njim pa prihajajo tudi novi stilski napotki neposredno s snemanja. Najnovejšo stilsko lekcijo naravnost od Carrie Bradshaw si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/2

Sarah Jessica Parker nas je v šestih sezonah in dveh filmih Seksa v mestu kot Carrie Bradshaw vedno navduševala s svojim slogom, ki je pogosto presegal modo in sledil le njeni eklektični osebnosti. A če obstaja dodatek, s katerim nas je resnično pustila brez besed, so to njeni čevlji. Njena obsedenost s čevlji Manolo Blahnik in Jimmy Choo je med oboževalci serije sprožila pravo norijo, nekateri njeni stajlingi pa so se zapisali v zgodovino. In zdaj, leta pozneje, se zdi, da ta lik ni spremenil svoje strasti, tudi zdaj, ko je SATC stvar preteklosti in smo že pri drugem poglavju njegovega nadaljevanja And Just Like That. 

Tokrat nam je Sarah Jessica Parker, ki so jo na snemanju opazili v mehkem sivem puloverju in preprostih roza hlačah, pokazala, kako preprosto je z dodatki izboljšati udoben, vsakdanji videz. Oglejte si ga na naslednji fotografiji.

Profimedia

Najbolj brano