Kate Middleton navdušila v klasičnem stajlingu po vzoru šik Francozinj, ki vas bo prepričal, da si končno omislite za kos

Valižanska princesa je obiskala osnovno šolo z oblačilom, ki ga ta hip lahko kupite v vseh modnih trgovinah, saj bo to pomlad nepogrešljivo v vaši garderobi.

Kate Middleton navdušila v klasičnem stajlingu po vzoru šik Francozinj, ki vas bo prepričal, da si končno omislite za kos - Foto: Profimedia

Kate Middleton je ob tednu duševnega zdravja otrok v Združenem kraljestvu obiskala osnovno šolo St John's Primary School in z njimi preživela nekaj časa pri pouku umetnosti. Bodoča angleška kraljica nas preseneča s svojimi vsakdanjimi oblačili, ki so vedno polna trendov, ki jih želimo vključiti v svojo garderobo.

Stil Kate Middleton je eden najbolj priljubljenih. Za kraljevo damo je vedno značilen eleganten slog, ki je včasih prefinjen in jasno kaže, da so trendi primerni tudi za garderobo kraljevskih oseb. En dan se zgleduje po kraljici Letizii in nosi osupljiv rdeč kostim, drugič pa se odloči za bolj vsakdanji videz, kot je to storila na svojem zadnjem nastopu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Princess of Wales (@katemiddletonprincessofwales)

Princesa nas je presenetila z enim od trendov, ki jih bomo nosili naslednjo pomlad: črtasto majico z dolgimi rokavi.

Valižanska princesa se je odločila za vsakdanji videz z eno od osnov, ki bodo zaznamovale spomladansko sezono. Nosila je črtasto majico z okroglim ovratnikom in dolgimi rokavi, ki jo je kombinirala z mornarsko modrimi hlačami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Stepsister (@theroyalstepsister)

Če je še nimate, vam zagotavljamo, da jo boste to pomlad potrebovali. Črtasta majica je tudi to sezono osnovno oblačilo, ki bo v vaši garderobni omari.

Zara, cena: 17, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 59, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 49, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 49, 95 evrov

Massimo Dutti, cena: 39, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so astrološka znamenja, ki bodo v mesecu februarju obogatela: Raki bodo morali ukrepati odločno, nekoga pa čakajo znatne finančne nagrade

Priporočamo tudi: Kate Middleton s povsem novo temnejšo barvo las: Idealen odtenek za zimo, saj poudari vaše poteze

Najbolj brano